Sidan innehåller annonslänkar

Synology DS220+ Nas för 2 hårddiskar

Beställ Synology DS220+ Nas för 2 hårddiskar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Synology DS220+ Nas för 2 hårddiskar inom kategorin NAS.

Produktinformation

Nas ur Synologys populära DS-serie som passar bra i både hemmiljö och mindre företag. Har plats för två hårddiskar med hot swap-stöd som kan konfigureras med bl.a.

Raid 1 (ger dubbel lagringsäkerhet och påverkas inte om en disk fallerar). Utrustad med 2 GB RAM (utbytbar) och effektiv Intel-processor på 2 GHz som tillfälligt kan gå upp till 2,9 GHz. .

Se gärna också

Synology Surveillance Station 1 kameralicens

Licens för att installera fler övervakningskameror i Synology Surveillance Station. Utökar de två förinstallerade kameralicenserna (ingår vid köp av Nas) med en, fyra eller åtta kameror. Antalet kameror som kan läggas till beror på Nasens prestanda (se specifikation för respektive Nas-modell). Flera licenser kan installeras på samma Nas.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
S

S från Microsoft

Se alla produkter