Sidan innehåller annonslänkar

Synology DiskStation DS620slim - 6 fack / 2,5GHz Intel Celeron J3355 / 2GB RAM / x LAN

Beställ Synology DiskStation DS620slim - 6 fack / 2,5GHz Intel Celeron J3355 / 2GB RAM / x LAN på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Synology DiskStation DS620slim - 6 fack / 2,5GHz Intel Celeron J3355 / 2GB RAM / x LAN inom kategorin NAS.

Produktinformation

Synology DS620slimLiten privat server som kombinerar prestanda och stilUpptäck den unika och kompakta DS620slim som är redo att öka din produktivitet på jobbet och dess lilla design som gör att den smälter in på alla arbetsplatser. DS620slim har en DiskStation Manager (DSM) med många funktioner, vilket gör den till en perfekt filserver med smidig filsynkronisering och stabil säkerhetskopieringslösning, samtidigt som dina kritiska tjänster skyddas på ett säkert sätt.

DS620slim levereras dessutom med stöd för 4K-videokonvertering, perfekt för strömning av mediainnehåll i ultrahög upplösning. • Kompakt och kraftfull NAS med 6 fack som är redo att maximera din produktivitet• Sex diskfack med bättre RAID-flexibilitet för att konfigurera 2,5 tums hårddiskar och SSD-enheter• 2GB DDR3L minne, utökningsbart upp till 6GB• Över 220 MB/s läsning och 190 MB/s skrivning, även vid krypterad dataöverföring1• Dubbla kanalers H.265/H.264 4K-videokonvertering under drift• Avancerade Btrfs-filsystem som erbjuder 65 000 systemomfattande snapshots och 1 024 snapshots per delad mapp• Åtkomst var som helst med appar som är klara för iOS och AndroidUltrakompakt och flexibel i RAID-konfigurationSynology DS620slim är en mini-NAS med 6 fack och stöd för 2,5 tums diskar, men ändå flexibel när man bygger olika RAID-typer medhårddiskar eller SSD-enheter för att få bättre dataskydd.

Dessutom kanlagringsprestanda förbättras ytterligare genom att utnyttja SSD-cache,samtidigt som du har tillräckligt med diskfack för datalagring. DS620slim har en dubbelkärnig processor och 2 GB minne som kan utökas upp till 6 GB.

Med AES-NI-kryptering levererar modellen sekventiell datakapacitet med över 220 MB/s läsning och 190 MB/s skrivning under krypterad dataöverföring i Link Aggregation-miljö med dubbel 1 GbE. DS620slim levereras med dubbla USB 3.0-portar som ger snabb dataöverföring och säkerhetskopiering till externa lagringsenheter.Fildelning mellan plattformar och datasynkroniseringSynology DS620slim har stöd för omfattande nätverksprotokoll, vilketsäkerställer sömlös fildelning mellan plattformarna Windows, Mac® och Linux®.

Windows AD- och LDAP-integration gör att DS620slim snabbt och bekymmersfritt kan passa in i alla nätverksmiljöer på ett företag, utan att identiska användare behöver skapas. Med Synology Drive kan du synka filer mellan datorplattformarna Windows, macOS och Linux och få åtkomst till filer, med mobila enheter när du är ute och rör på dig, för att hålla informationen uppdaterad och fildelningen besvärsfri.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
TV

TV från Sony

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter