Sidan innehåller annonslänkar

Moto Edge 30 5G 8GB / 128GB - Aurora Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

M3 rekommenderar "Edge 30 lyckas vara annorlunda utan att det blir en gimmick. Den är slimmad, elegant och välbyggd.

Den har överlag bra kameror och prestanda som räcker till det mesta. Den lyckas inte till hundra procent med alla sina höga ambitioner, men så länge vi kommer ihåg att den faktiskt har ett pris i mellanklass är det en riktigt övertygande telefon."För mer information läs här Moto Edge 30 5GToppbetyg från Mobil.se "Det är en telefon med stor skärm som ändå känns smidig tack vare att den är så tunn, och dessutom lätt.

Få telefoner i dag väger så lite som 155 gram. Kombinerar man det med en 6,5 tumsskärm är det en telefon för folk som både vill ha kakan och äta upp den, stor skärm men inte klumpig."För mer information läs här Moto Edge 30 5GMotorola Edge 30 5GMotorola Edge 30 5G är en tunn och lätt smartphone som känns smidig i handen.

Ta skarpa och klara bilder med den avancerade 50 MP-kameran eller se dina favoritfilmer och spel i nytt ljus på den rymliga 144 Hz 6,5" skärmen. Telefonen är redo för 5G och med den kraftfulla Snapdragon® 778G+ 5G processorn får du en snabb och responsiv telefon i snygg och smidig design.• 6,5" 144 Hz OLED-skärm• 8 GB RAM +128 GB lagring• Superslimmad design• 50 MP trippelkamerasystem• Flerdimensionellt ljud med Dolby AtmosSkapa klara och skarpa minnenBerätta din egna historia med klarhet och fokus med hjälp av Motorola Edge 30.

Med 50 MP-kameran missar du inte ett ögonblick och kan fotografera med snabbare, mer exakt autofokus och fånga knivskarpa bilder, även i svagt ljus. Utöver huvudkameran finns också en makrolins som låter dig komma närmare ditt motiv och en djupkamera som låter dig ändra djupet på bilden.

Du kan också fånga dina minnen på HDR10-video genom att spela in med över en miljard färgnyanser med Quad Pixel-teknologi.6,5" OLED-skärm med 144 HzVisa sedan upp dina foton och bilder på den smidiga 144 Hz 6,5 OLED-skärmen. Tillsammans med Dolby Atmos-tekniken, som ger dig ett imponerande flerdimensionellt ljud, får du en bättre helhetsupplevelse av innehållet.

Trots den stora skärmen är telefonen supertunn och väger endast 155 gram, vilket gör att den är lätt att hantera och smidig att använda. Skulle du ändå vilja använda dig av en större skärm kan du enkel ansluta till din TV för att spela spel eller använda appar med Ready For-funktionen.Snabb och responsiv prestandaMed mobilens 128 GB lagringsutrymme finns det gott om plats för foton, filmer, appar och spel.

Njut av allt detta med Snapdragon® 778G+ 5G processor som tillsammans med mobilens 8 GB RAM-minne ger dig en snabb och responsiv upplevelse när du använder telefonen. Edge 30 har ett 4020 mAh-batteri som räcker hela dagen och kan snabbladdas med den medföljande TurboPower-laddaren.Enkel säkerhetKänn dig säker med Motorola 30 Edge som tillåter dig att slippa allt krångel med lösenord.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024