Sidan innehåller annonslänkar

Moto Edge 20 Pro / 12GB / 256GB - Blue Vegan Leather

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

*108 MP + 50x Super Zoom*Ultra-smidig 144Hz skärm*Släpp lös din telefon med Ready For*Ultra-snabb 5G and banbrytande prestanda**Flera timmars batteritid***Elegant, modern design*32 MP högupplösta selfiesFånga ögonblicket I valfritt ljus med Ultra Pixel-teknik och spela in en 8K-video- eller ta otroligt skarpa bilder även långt ifrån med 108 MP-kameran och 50x superzoom. Visa en miljard färgnyanser på en 6.7” HDR10+ OLED-skärm med den snabbaste uppdateringsfrekvensen för en smarttelefon på 144HZ.

Anslut trådlöst till en TV för att spela mobilspel, ringa videosamtal och använd telefonens appar på en stor skärm med det trådlösa Ready For. Njut av ett långvarigt batteri på 4500mAh och få flera timmars ström på bara några minuter med TurboPower 30W laddning.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024