Spinningcykel med 13kg svänghjul | Träningsdator | Trekkrunner TR200

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Smidig spinningcykel för hemmabruk Med vår smidiga spinningcykel kan du träna kondition och intervaller oavsett väder och tid på dygnet, i ditt eget hem och utan att tumma på träningskvaliteten. Med alla nödvändiga funktioner och snygga design är detta en spinningcykel som passar utmärkt till vardagsmotionären.

Justerbar sadel och ergonomiskt styre Cykeln har en bekväm höj- och sänkbar sadel som även kan justeras horisontellt för att öka eller minska avståndet till styret. Att kunna justera sadeln horinsontellt är viktigt för att få en bra vinkel på ditt knä för att förebygga skador under träningspasset.

Även styret är justerbart i höjdled och handtagen är ergonomiskt utformade för flera olika greppmöjligheter. Pedalerna är försedda med bekväma fotinstick, allt för att ge dig en trygg och säker träning.

Transporthjul finns för att enkelt flytta spinningcykeln när den inte används. Cykelns svänghjul väger 13 kg, vilket är mycket tyngre än hos en vanlig motionscykel.

Motståndet kan justeras manuellt med friktionsbroms så att du själv kan ställa in intensiteten i din träning helt steglöst. Träningsdator och inbyggd pulsmätare En praktisk träningsdator medföljer vid köp av denna cykel, något som ofta saknas på andra spinningcyklar ute på marknaden.

Träningsdatorn är utrustad med en tydlig display som gör att du enkelt kan hålla koll på, och förbättra dina träningsprestationer. Displayen visar tid, hastighet, distans, puls och kaloriförbränning.

Pulsen mäts genom handflatorna via sensorerna på styret eller via medföljande öronclips som fästes på örsnibben. Genom att hålla din puls inom en viss pulszon kan du enkelt kontrollera träningens intensitetsnivå och på så sätt utveckla din träning över tid.

Observera att träningsdator och pulssensorer ej visas på produktbilderna. Datorn drivs med 5 st AA-batteri (medföljer ej).

För dig som vill ha allsidig träning En spinningcykel är ett utmärkt val för dig som vill ha en mer intensiv träning än vad en vanlig motionscykel kan erbjuda. Oavsett om du är ute efter konditionsträning eller styrketräning får du en allsidig träning som täcker dina behov.

För att skydda ditt golv från märken och repor rekommenderar vi att köpa till en skyddsmatta. Skyddsmattan hjälper även till att fixera och göra så att cykeln står mer stabilt.

Spinningcykel med remdrift Spinningcykeln är remdriven. Fördelen med att välja en cykel med remdrift istället för kedjedrift är att en remdriven cykel är nästintill ljudlös och lämpar sig därför väl för hemmet.

Förutom att den är tyst så kräver en remdriven cykel även mindre underhåll och remmen kan enkelt justeras vid behov. Risken med kedjedrift är att kedjan kan hoppa ur vid hög belastning och att du kan uppleva kugghjulshack.

Låga priser utan mellanhänder Vi kan erbjuda dig som kund lägre priser än andra butiker eftersom vi köper i stor kvantitet direkt från tillverkande fabrik utan fördyrande mellanhänder (som lägger påslag på priset - ofta i flera led), samtidigt som vi håller låga egna marginaler. Detta gör att vi kan pressa priset maximalt till dig som konsument, utan att tumma på kvaliteten. .

Produktbeskrivning

En spinningcykel är en träningsmaskin som används för konditionsträning och för att förbättra ben- och sätesmuskulaturen. Det är en vanlig träningsform på gym och fitnesscenter, men det är också möjligt att använda en spinningcykel hemma.

Fördelar med spinningcyklar

  • Effektiv träning för kondition och ben- och sätesmuskulaturen
  • Låg påverkan på lederna jämfört med andra träningsformer
  • Enkel att använda och justera för att passa din kropp
  • Passar för personer på olika träningsnivåer
  • Möjlighet att träna inomhus året runt
  • Kan vara en rolig och social träningsform i grupp

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024