Uppblåsbar Manlig Docka Morphsuit - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Är det en naken person som kommer strosandes längs gatan? Eller är det en skyltdocka? Nej, det är Uppblåsbara Barbaras bror, Uppblåsbara Bartolomeus!Om du möter den här filuren på stan så ska du inte bli förskräckt. Det är ingenting annat än en livs levande uppblåsbar sex-docka.

Uppblåsbar Manlig Docka Morphsuit är tillverkad i ett extremt töjbart material som kan töjas upp till sex gånger sin ursprungliga storlek. Materialet sitter åt riktigt tight på din kropp sådräkten blir som ett extra skin. Materialet har massvis med pyttesmå hål vilket gör att du enkelt kan andas, se och dricka igenom det. Du behöver med andra ord inte ta av dig dräkten mer än nödvändigt.

  • Finns i storlek: Medium, Large, X-Large och XX-Large
  • Inkluderar: Helkroppsoverall med huva
  • Material: 12% spandex, 88% polyester

Detta är en officiellt licensierad Morphsuits™ produkt.

Jämför produkt Uppblåsbar Manlig Docka Morphsuit - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Manlig Docka Morphsuit - Medium i kategorin Morphsuits här hos oss.

Kategori: Morphsuits
Artikelnummer: 27930-1
Visa fler