Sidan innehåller annonslänkar

Kylskåp till gasolgrill/utekök

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskåp till gasolgrill Kanske ett av de absolut mest praktiska tillbehören till en gasolgrill - kylskåpet. Här kan du förvara mat som ska grillas senare under kvällen, eller kanske ladda upp med några kalla öl till grillchefen! I kylen finns en svag blå belysning

Dörren är av glas, och är även låsbar med medföljande nyckel. Bredvid kylen finns ett förvaringsskåp med tre hyllplan av rostfritt stål.

Temperaturen i kylen kan ställas mellan 1-10 grader C. Strömanslutningen är 230 V (vanlig stickkontakt).

Dimensioner (Höjd x Bredd x Djup) 885 x 830 x 610 mm. Grillen har 4 hjul varav 2 är låsbara.

Denna kylmodul finns även i svart färg. Helt i rostfritt stål Detta kylskåp för gasolgrillar utomhus är helt tillverkat i rostfritt stål.

Alla sidoväggar, dörrar, skåp (in-/utsida) är tillverkade av rostfritt stål. Ett vanligt kylskåp för inomhusbruk har bara framsidan i rostfritt stål.

Denna utomhusmodell är tillverkad i rostfritt stål runtom alla sidor, samt även inuti sidoskåpet. Passar många grillar Kylen kan användas till de flesta andra grillar som man kan ta bort ena sidobordet på.

Det kan dock uppstå en viss höjdskillnad då alla grillar har lite olika höjd på bordsdelen. Vanligtvis brukar detta dock inte vara mer än några mm.

Höjden på kylen är 88,5 cm. Bredden är 83 cm och djupet 61 cm.

Övrigt 1 års garanti. CE-godkänd. .

Produktbeskrivning

En gasolgrill är en grill som använder gasol som bränsle istället för kol eller ved. Gasolgrillar är ett populärt val för utomhusmatlagning eftersom de är enkla att använda och ger en jämn värme.

Fördelar med gasolgrillar

  • Enkel att använda
  • Snabb uppvärmning
  • Jämn värme
  • Mer miljövänligt än kolgrillar
  • Enklare att rengöra
  • Kan användas året runt

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024