Sidan innehåller annonslänkar

3 in 1 Flätad USB Kabel 1M 2,4A - Svart

Jämför produkt 3 in 1 Flätad USB Kabel 1M 2,4A - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3 in 1 Flätad USB Kabel 1M 2,4A - Svart i kategorin Mobiltillbehör här hos oss.

Produktinformation

Ladda alla dina mobila enheter med en och samma kabel. Andersson 3 in 1 Braided USB Cable är en funktionell 3-i-1-kabel, som med tre kontakter besparar dig mödan att hålla reda på massa olika laddningssladdar för att ladda både din smartphone och surfplatta.

De tre kontakterna - Micro-USB, USB-C och Lightning - ger dig stöd för laddning av likväl Apple-produkter via Lightning, som både nya och äldre Android-produkter via USB-C och Micro-USB. Kabeln stödjer dessutom 2,4 A, något som möjliggör effektiv laddning av flera enheter samtidigt.LightningNågot många säkerligen redan är bekanta med är att Apple använder ett gränssnitt som kallas Lightning för uppladdning av en majoritet av sina produkter.

Om du äger en iPhone behöver du inte fundera över kompatibiliteten, eftersom alla aktuella iPhones (iPhone 5 och nyare) använder just Lightning för laddning. I till exempel iPad Pro (3rd gen.

2018) används dock istället USB-C.Micro-USBNär vi pratar om Micro-USB så talar vi om ett gränssnitt som oftast hittas i äldre Android-smartphones, men också hos många uppladdningsbara tillbehör som till exempel Bluetooth-hörlurar. Micro-USB kan ses lite som föregångaren till USB-C, då äldre Android-enheter kan vara utrustade med en Micro-USB-port, medan nyare enheter idag rockar USB-C för laddning.USB-CUSB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops.

Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.Produktspecifikation• Total längd 100 cm• Längd från förgrening 20 cm• Output 2,4 A• USB-A till Lightning, Micro-USB och USB-C• Textilklädd• Synk- och laddkabel .

Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips

Se alla produkter
Externa hårddiskar

Externa hårddiskar från Toshiba

Se alla produkter
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Kolink

Se alla produkter
iPhone

iPhone från Woolnut

Se alla produkter