Sidan innehåller annonslänkar

Refurb iPhone 8 Black 64GB - Grad A

Beställ Refurb iPhone 8 Black 64GB - Grad A på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Refurb iPhone 8 Black 64GB - Grad A inom kategorin Mobiltelefon.

Produktinformation

Refurb iPhone 8 Black 64GB - Grad AiPhone 8 är en designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett aluminiumband av samma kvalitet som används inom rymdindustrin. Laddas trådlöst.

Står emot vatten och damm. 4,7-tums Retina HD-skärm med True Tone.

12 MP-kamera med ny sensor och avancerad bildsignalprocessor. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone.

Stöder Augmented Reality (AR) i appar och spel. Intelligens har aldrig gjort sig så bra som med iPhone 8.OBS.

Endast telefon ingår. Glöm inte komplettera med kabel, vägg-/billaddare, skal, skärmskydd etc.

Relevanta tillbehör hittar du under tillbehör.De viktigaste funktionerna• 4,7-tums Retina HD-skärm med True Tone³• En design helt i glas och aluminium som står emot vatten och damm²• 12 MP-kamera med OIS och video i 4K (upp till 60 bilder/s)• 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash för enastående selfies⁴• Touch ID för säker autentisering• A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet i en smartphone• Trådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare)¹Juridisk information1. Laddningsplatta krävs, säljs separat.2.

iPhone 8 och iPhone 8 Plus står emot vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529.

Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone.

I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin.3.

Skärmstorleken mäts diagonalt.4. För FaceTime-samtal krävs att både den som ringer och den som svarar har en FaceTime-aktiverad enhet och wifi-anslutning.

Möjligheten att använda tjänsten via mobilnät varierar med mobiloperatörens villkor. Dataavgifter kan tillkomma. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter