Sidan innehåller annonslänkar

Refurb iPhone 11 Black 64GB - Grad A

Jämför produkt Refurb iPhone 11 Black 64GB - Grad A online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Refurb iPhone 11 Black 64GB - Grad A i kategorin Mobiltelefon här hos oss.

Produktinformation

Refurb iPhone 11 Black 64GB - Grad AHelt nytt dubbelkamerasystem med ultravidvinkel. Nattläge och imponerande videokvalitet.

Står emot vatten och damm.¹ Batteri som räcker hela dagen.² I sex snygga färger. Upplev iPhone11.Filma i 4K, ta vackra porträtt och vidsträckta landskap med det helt nya dubbelkamerasystemet.

Ta dina bästa mörkerbilder med Nattläge. Upplev verklighetstrogna färger i bilder, videor och spel på den 6,1 tum stora Liquid Retina-skärmen.³ Dra nytta av enastående prestanda med A13 Bionic för spel, förstärkt verklighet (AR) och fotografering.

Gör mer och ladda mindre med ett batteri som räcker hela dagen.² Och vattentålighet på upp till 2 meter i 30 minuter känns ju tryggt.¹ObserveraFör att minska sin påverkan på miljön skickar Apple inte längre med strömadapter och EarPods till iPhone 11. Använd den Apple-strömadapter och de hörlurar du redan har eller köp dessa tillbehör separat.De viktigaste funktionerna• 6,1-tums Liquid Retina HD LCD-skärm³• Står emot vatten och damm (2 meter i upp till 30 minuter, IP68)¹• Dubbelkamerasystem med 12MP ultravidvinkel, vidvinkel; nattläge, porträttläge och video i 4K med upp till 60bilder/s• 12MP-kamera på framsidan med TrueDepth, porträttläge, video i 4K och slowmotion• FaceID för säker autentisering och ApplePay·• A13 Bionic-chip med tredje generationen Neural Engine• Kan snabbladdas• Trådlös laddning⁴• iOS 13 med mörkt läge, nya redigeringsverktyg för bilder och video och helt nya funktioner för integritetsskydd.Juridisk information1.

iPhone11 står emot stänk, vatten och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter).

Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda en blöt iPhone.

I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.2.

Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.3.

Skärmen har rundade hörn. När skärmen på iPhone11 mäts som en rektangel är den 6,06tum diagonalt.

Den faktiska skärmytan är något mindre.4. Trådlösa Qi-laddare säljs separat .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mobiltelefon från andra varumärken

Upp till 29% rabatt
Xiaomi Mi 11i / 8GB / 256GB - Cosmic Black

Mobiltelefon från Xiaomi

Missa inga bra priser på Mobiltelefon från Xiaomi.
Upp till 17% rabatt
Samsung Galaxy S21+ 128 GB - Phantom Black

Mobiltelefon från Samsung

Utforska allt inom Mobiltelefon från Samsung.
Upp till 15% rabatt
Realme GT 2 Global+NFC / 128GB / 8GB - Steel Black

Mobiltelefon från Realme

Se produkter inom Mobiltelefon från Realme.
Doro 8110

Mobiltelefon från DORO

Se produkter inom Mobiltelefon från DORO.
Upp till 27% rabatt
Nothing Phone (1) 8GB / 128GB - Black

Mobiltelefon från Nothing

Utforska allt inom Mobiltelefon från Nothing.
Upp till 7% rabatt
Google Pixel 6 / 128GB - Stormy Black

Mobiltelefon från Google

Missa inga bra priser på Mobiltelefon från Google.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023