Sidan innehåller annonslänkar

Moto G73 5G - Midnight Blue

Beställ Moto G73 5G - Midnight Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moto G73 5G - Midnight Blue inom kategorin Mobiltelefon.

Produktinformation

Motorola Moto G73 5GMoto G73 5G har en 50 MP-kamera med Ultra Pixel-teknik som gör att du kan ta anmärkningsvärt skarpa och ljusa bilder, även i mörka ljusförhållanden. Fördjupa dig i filmer, serier och spel på den 6,5" ultrabreda skärmen med Dolby Atmos®-inställda stereohögtalare.

Få timmars underhållning på bara några minuter med blixtsnabb TurboPower™ 30-laddning – och njut sedan av en uthållig batteritid. Telefonen är också redo för 5G-nätet och du får ut det mesta av hastigheten med en kraftfull octa-core processor.

• 6,5" 120 Hz Full HD+-skärm• 8 GB RAM + 256 GB lagring• Dolby Atmos stereohögtalare• 50MP kamera med Ultra Pixel-teknik• 5000 mAh batteri med snabbladdningSe alla detaljer på en 6,5" 120 Hz Full HD+-skärmUpplev all din favoritunderhållning på en rymlig 6,5" Full HD+-skärm med smala kanter utan distraktioner. Oavsett om du spelar spel, tittar på videor eller scrolla i appar blir innehållet smidigt och responsivt tack vare en snabb uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Snabbare prestandaOavsett var du befinner dig kan du njuta av smidigare spel och streaming med avancerade kamerafunktioner samt prestandaökningen som kommer från den åttakärniga MediaTek Dimensity 930-processorn. Telefonen använder det intuitiva operativsystemet Android 13 som ger dig smidig åtkomst till alla de Google-appar du använder mest.Dolby Atmos-högtalareLyssna på ditt favoritinnehåll på Dolby Atmos-inställda stereohögtalare som levererar en förbättrad bas, renare ljud och mer klarhet vid högre volymer.

Vill du hellre lyssna med hörlurar? Parkoppla trådlöst via Bluetooth 5.3 eller med kabel via 3,5 mm hörlursuttaget. 50 MP kamera med Ultra Pixel-teknikTa tydliga bilder i alla ljus med trippelkameran på 50 MP.

Ultravidvinkel, närbild, dag eller natt – kameran är redo att fotografera och redigera snygga bilder när som helst. Och med teknikerna Mörkerseende och Ultra Pixel ser bilder tagna i svagt ljus fortfarande skarpa och levande ut.

Uthålligt batteri med snabbladdningHåll på längre med det stora 5 000 mAh batteriet – och ladda sedan på snabbt med TurboPower™ 30. Få flera timmars batteritid på bara några minuters laddning – och återgå snabbare till det som du tycker är viktigt.Plats för alla dina bilder, filmer och apparMoto G73 5G kommer med 256 GB inbyggt lagringsutrymme så att du får gott om plats för foton, filmer, låtar och appar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter