Sidan innehåller annonslänkar

Moto G53 5G - Artic Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Motorola Moto G53 5GLevande bilder möter snabba hastigheter med Moto G53 5G. Ta vackra detaljerade bilder dag som natt med ett avancerat 50 MP kamerasystem.

Dela sedan ögonblicket direkt med dina vänner online tack vare supersnabb 5G-prestanda. Ta del av smidigare spel och sömlöst scrollande på en responsiv 120 Hz-skärm.

Njut av din favoritunderhållning med Dolby Atmos® flerdimensionella stereoljud. Och håll det roliga igång längre med ett långlivat 5 000 mAh batteri.

• 6,5" 120 Hz HD+-skärm• 4 GB RAM + 128 GB lagring• 5 000 mAh batteri• 50 MP kamerasystem• Dolby Atmos-stereohögtalareNjut av din favoritunderhållning i HD+-upplösningUpplev all din favoritunderhållning på en rymlig 6,5" HD+-skärm med smala kanter utan distraktioner. Oavsett om du spelar spel, tittar på videor eller scrolla i appar blir innehållet smidigt och responsivt tack vare en snabb uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Redo för 5GFå den hastighet du behöver för att få ut det mesta av 5G-anslutningar med en Snapdragon® 480+ 5G-processor. Att G53 är redo för 5G betyder att du direkt kommer kunna dra nytta av fördelarna när 5G-nätet byggs ut.

Långsamma nedladdningar och buffrande videos kommer att vara ett minne blott, och du kan ladda ner dina favoritprogram på bara ett par sekunder och strömma filmer med i stort sett ingen fördröjning.Dolby Atmos-högtalareLyssna på ditt favoritinnehåll på Dolby Atmos-inställda stereohögtalare som levererar en förbättrad bas, renare ljud och mer klarhet vid högre volymer. Vill du hellre lyssna med hörlurar? Parkoppla trådlöst via Bluetooth 5.1 eller med kabel via 3,5 mm hörlursuttaget.

Fånga ögonblicket med trippelkamerasystemetTa tydliga bilder i alla ljus med trippelkameran på 50 MP. Ultravidvinkel, närbild, dag eller natt – kameran är redo att fotografera och redigera snygga bilder när som helst.

Och med teknikerna Mörkerseende och Ultra Pixel ser bilder tagna i svagt ljus fortfarande skarpa och levande ut. Gott om plats för bilder och apparMoto G53 5G kommer med 128 GB inbyggt lagringsutrymme så att du får gott om plats för foton, filmer, låtar och appar.

Vill du ha plats för mer? Lägg då till upp till 1 TB lagringsutrymme med med ett microSD-kort. Du får också gott om batteritid med det uthålliga 5 000 mAh batteriet. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024