Sidan innehåller annonslänkar

Acer Predator Connect X5 5G Router

Jämför produkt Acer Predator Connect X5 5G Router online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acer Predator Connect X5 5G Router i kategorin Mobilt bredband här hos oss.

Produktinformation

KONTROLLERA NÄTVERKETTa kontroll över ditt nätverk med X5s Intel® Killer Prioritization Engine™ – designad för att upptäcka och accelerera nätverkstrafik för specifika webbplatser och/eller appar, som onlinespel för maximal hastighet.VAD FINNS INNET750 är en mycket integrerad 7nm chipsetdesign med en integrerad 5G-radio och fyrkärnig 2GHz-processor från MediaTek. Detta möjliggör upp till 4,7 Gbps1 toppkapacitet.ARBETAR TILLSAMMANSDubbla anslutningar (5G + WAN) för maximal mångsidighet och fungerar som en failsafe om någon av anslutningarna bryts.

Prioritera var dina anslutningar går för att hålla dina pingar och latens på lägsta nivå.SKÖLDAR UPPInga nedladdningar krävs här. Håll dig skyddad online med den inbyggda Trend Micro™ Home Security Engine.

Håll de skadliga webbplatser och potentiella nätverksattacker borta genom IoT-säkerhetsskydd och, om det behövs, lägg till föräldrakontroller.EN BOOST AV WTFASTMinska latensen och eliminera jitter ytterligare genom att använda WTFasts Gamers Private Network2 (GPN). Genom att minska mängden resor på internetmotorvägen syftar WTFast till att skapa en renare (och snabbare) väg mellan server och klient.TA DET LUGNTFör alla som någonsin har använt typisk routermjukvara – vi vet att huvudvärk kommer med området.

Produkter från kända varumärken
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter