Sidan innehåller annonslänkar

Sandisk Ultra Micro-SD-kort 1 TB SDXC

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Micro-SD-kort med SDXC som utökar mobilen eller surfplattans kapacitet för lagring och överföring av t.ex. bilder, videor, appar och musik.

Är vattentätt, stötsäkert och klarar röntgen samt extrema temperaturer (-25 till 85 °C). Speed Class 10, Application Performance Class A1 (anpassat för lagring av appar) och stöd för UHS-1.

Överföringshastighet 32 GB 120 MB/s. Överföringshastighet 64-128 GB 140 MB/s.

Överföringshastighet 256 GB-1 TB 150 MB/s. SD-adapter medföljer.

Se gärna också

Kingston microSDXC Canvas Go Plus - 1TB / Class10 / UHS-1 / 170MB/s

Fånga livet på språng med Go!Kingstons Canvas Go! Plus microSD är kortet för riktiga äventyrare som alltid är på jakt efter perfekta ögonblick att fånga med kameralinsen. Tack vare enastående överföringshastigheter upp till 170MB/s* snabbar Canvas Go! Plus microSD-kortet upp och effektiviserar arbetsflödet så att du alltid har mer tid på dig när du ger kreativiteten fria tyglar ute på fältet. Det har stöd för läs- och skrivhastighetsklasserna U3 och V3 och kan användas för att spela in makalösa 4K-videor i ultrahög upplösning, utan att du behöver oroa dig för låga registreringshastighet eller att filmen ska hacka. Dessutom kan du ta enkelt och smidigt ta snabba bildserier. Canvas Go! Plus microSD har stöd för programprestandaklass A2, vilket underlättar arbetsflödet genom högre prestanda för appar på smarta mobiler och surfplattor. Det finns en SD-adapter som att tillgå som tillval, vilket ökar mångsidigheten hos SD-kompatibla enheter. Med Canvas Go! Plus microSD som din digitala målarduk kan du låta världen ge dig inspiration när du tar din kreativitet ut på vägarna.•Enastående överföringshastigheter upp till 170MB/s.*•Perfekt för action- och drönarkameror liksom Androidenheter.•Stöd för läs- och skrivhastighetsklass U3 och V30.•Stöd för prestandaklass A2 för appar.•Robust.* Baserat på interna testprestanda, vilka varierar beroende på värdenheten. Konstruerad med egen teknik för att nå läshastigheter utöver UHS-I 90MB/s specifikation, upp till 170MB/s. För bästa prestanda krävs MobileLite Plus microSD-läsare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024