Sidan innehåller annonslänkar

Fristående minikyl för 110 burkar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fristående minikyl som rymmer 110 burkar Rymlig och prisvärd fristående ölkyl eller läskkyl på 80 liter som rymmer 110 stycken burkar på 33 cl. Med denna har du alltid kyld dryck till hands, i vilket rum du vill.

Minikylen är fristående och kopplas in i ett vanligt vägguttag. Den inbyggda belysningen ser till att du hittar rätt även i mörkare rum och under alla tider på dygnet.

Tyst ölkyl Kylen kommer i en stilren klassisk svart design med LED-belysning inuti och tre stycken svarta trådhyllor. Du ställer enkelt in temperaturen med vridreglaget, det finns fem olika nivåer där 3 °C är lägsta och 13 °C är högsta temperaturen.

Tack vare kompressorn med låg vibration är kylen nästan helt ljudlös, med en ljudnivå på bara 41 dB. Dörren är vändbar så att du kan välja om du vill ha den höger- eller vänsterhängd.

Praktiska mått och funktionell utformning Ölkylens storlek är (B x D x H) 474 x 440 x 840 mm. Den har justerbara fötter så att den kan stå rakt även på ojämna golv.

Dörrkarmen är gjord i tåligt PVC-material, vilket ger kylen en bättre isoleringsförmåga. Glaset i dörren består av dubbla lager där det yttre lagret är av härdat glas vilket också förbättrar isoleringen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024