RODE NT1-A Studio Kit kondensatormik.

Beställ RODE NT1-A Studio Kit kondensatormik. på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten RODE NT1-A Studio Kit kondensatormik. inom kategorin Mikrofon Tillbehör.

Produktinformation

NT1-A är med sitt extremt låga egenbrus (5dBA) en av de tystaste studiomikrofonerna i världen, oavsett pris!! Oöverträffat låg distorsion, högre SPL kapacitet (137 dBA), och utökat dynamiskt omfång gör den användbar även för de mest krävande digitalinspelningarna Kort sagt NT1-A är en makalös mikrofon! Allt detta ingår *Røde NT1-A *SM6 shock mount *Inbyggt justerbar pop-shield *Högkvalitativ XLR kabel *Skyddspåse *Instruktions-DVD med suveräna studiotips.

Se gärna också

Streamplify MIC RGB inkl. arm

Streamplify MIC RGB Mikrofon inkl. armStreamplify RGB Mikrofon inkluderar ett armfäste som gör det enkelt och flexibelt att anpassa din mikrofons position efter behov. För optimal ljudupptagningsförmåga har mikrofonen ett kardioid riktat upptagningsmönster, vilket blockerar oönskat ljud och minskar upptagning av ljud från sidorna och bakom dig. Du kan även njuta av 2 ljuduppspelningslägen, fullt uppspelningsläge för podcast och envägs uppspelningsläge för spelande – allt för att passa dina behov oavsett vad du skapar. -Armfäste för justerbar och flexibel position-2 ljuduppspelningslägen - fullt uppspelningsläge för podcast och envägs uppspelningsläge för spelande-Snabb ljudavstängning med mute-knapp-Välj mellan flera olika RGB och LED effekter-Upp till 48kHz/16bit sample rate för kristallklar inspelning-Pop Filter filtrerar bort smällande ljud och blockerar explosiva ljud, luftinblåsning och vindstörning-Kardioid riktat upptagningsmönster som blockerar oönskat ljud Bli hörd högt och tydligtGör din röst klarare och mer kraftfull än någonsin. Oavsett om det handlar om livestreaming, video- eller ljudinspelning eller kommunikation med ditt team så hörs du högt och tydligt, oavsett vad.Enastående ljudkvalitetByggd för förträfflig ljudkvalitet - mikrofonen har en professionell utformning och är tillverkad av premiumklassade material som står sig i konkurrensen med inspelningsmikrofoner för studiobruk. Den levererar inte bara ultraklar ljudkvalitet utan även en fylligare ton som smickrar din röst. Levererar upp till 48kHz/16bit sample rate för kristallklar ljudinspelning. S/N >85dB och känslighet 85dB och

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter