RODE NT-USB+ Prof. USB-C mikrofon

Beställ RODE NT-USB+ Prof. USB-C mikrofon på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten RODE NT-USB+ Prof. USB-C mikrofon inom kategorin Mikrofon Tillbehör.

Produktinformation

RØDE NT-USB+• Professionell USB-mikrofon• Revolution Preamp™ med ultralågt brus och high-gain• Kraftfull hörlursutgång med zero latency• APHEX® ljudprocessor via RØDE Connect• Komplett inspelningskit med popfilter, skrivbordsställ och 3 meters USB-C kabelNT-USB+ är en professionell USB-mikrofon med helt nya funktioner för inspelning direkt till dator eller mobila enheter. Mikrofonens kondensatorkapsel är av studiokvalitet och med en inbyggd Revolution Preamp med ultralåg brus och high gain levererar den perfekt ljudkvalitet för många olika typer av inspelningar.

NT-USB+ funkar lika bra till sång och instrument som till podcasting, streaming och gaming. Bearbeta ljudet med en APHEX® ljudprocessor som är tillgänglig via RØDE Connect* för att ta dina inspelningar till nästa nivå.

Den har också en kraftfull hörlursutgång för lyssning med zero latency och ett popfilter av hög kvalitet samt ett skrivbordsställ.* RØDE ConnectRØDE Connect är ett lättanvänt, kraftfullt gratisprogram för podcasting, streaming och videosamtal där du kan ansluta upp till fyra NT-USB-Mini till en enda dator! Nu kan ni ta upp ljud med full kontroll från alla riktningar i era möten med Teams, Zoom, GoogleMeet, OBS, Xsplit etc Med sitt intuitiva, unika kompletta inspelningsprogram inspirerat av RØDECaster Pro, får du sömlös integration med videosamtal och streamingprogram, och så mycket mer.

Produkter från kända varumärken
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter