Audio-Technica Audio-Technica Content Creator Pack (ATR2500x-USB, ATH-M20x, AT Boom arm)

Beställ Audio-Technica Audio-Technica Content Creator Pack (ATR2500x-USB, ATH-M20x, AT Boom arm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Audio-Technica Audio-Technica Content Creator Pack (ATR2500x-USB, ATH-M20x, AT Boom arm) inom kategorin Mikrofon Tillbehör.

Produktinformation

Vill du skapa din egen inspelningsstudio? Kanske starta en podcast, vlog eller YouTube-kanal? Eller vad sägs om att uppgradera din Twitch stream-speluppsättning så att dina prenumeranter aldrig missar ett ögonblick? Om du är en kreatör har Audio-Technica täckt dina behov med vårt nya CREATOR PACK.CREATOR PACK är det perfekta startpaketet för inspelning, det innehåller allt du behöver för att omedelbart börja skapa hemma. Paketet levereras komplett med några av vår bästsäljande utrustning, ATR2500x-USB Cardioid Condenser USB-C Mikrofon; våra uppgraderade ATH-M20x professionella monitorhörlurar med kraftigare bas; en Desk Boom Arm med utmärkt kabelhantering som passar nästan alla skrivbordsinställningar; och ett tri-pod stativ för mikrofon.Levelled-Up Gaming and StreamingCREATOR PACK är det ultimata paketet för spel och Twitch-streaming.

ATH-M20X professionella monitorhörlurar med 40mm element låter dig höra exakt varifrån varje pil, raketuppskjutning, Hell Knight eller Creeper kommer. Med ett utmärkt frekvensomfång och passiv ljudisoleringen transporterar dom dig direkt in i världarna i dina favoritspel.ATR2500x-USB-mikrofonen fungerar direkt ur lådan, anslut bara USB-C-kabeln (eller USB-C till USB) och den är kompatibel med alla dina favorit streamingplattformar och spel.

Mikrofonen tar upp ljud med otrolig tydlighet vilket betyder att det är du som hörs och inte dina Cherry MX Reds.Home Recording StudioAudio-Technica har varit det självklara valet för några av de största artisterna, musikerna, studioproducenterna över hela världen sedan 1962, musik är själen och rytmen är hjärtslaget i varje Audio-Technica produkt.Använd CREATOR PACK för att spela in skarpa gitarrsolo och skönljudande sång, med utmärkt frekvensomfång och respons genom ATR2500x-USB mikrofon.ATH-M20x Professionella Monitor-hörlurar kan anslutas direkt till mikrofonen för att ge dig omedelbar ljudövervakning i din hemmastudio. Allt detta kan hängas upp med den medföljande boomarmen som kan fästas på nästan alla bordsskivor för att ge dig det utrymme du behöver för att uttrycka dig och skapa.Vlogging and YouTube StartpaketCREATOR PACK gör att du kan komma närmare dina prenumeranter med klart tydligt ljud från ATR2500x-USB mikrofon.

Fäst den på den medföljande boomarmen för en smidig och tråd fri installation.Med ATH-M20x Professionella Monitor-hörlurar kan du redigera dina videoklipp bättre hör varje ord medan du jammar till din favoritmusik.Arbeta hemifrån - videokonferenserATR2500x-USB är plug-and-play-kompatibel med de vanligaste videokonferensplattformar. Vid dina konferenssamtal eller fjärrpresentationer levererar ATR2500XUSB med auktoritet och tydlighet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter