Sidan innehåller annonslänkar

TP-link X20-4G 4G+-router med modem AX1800

Beställ TP-link X20-4G 4G+-router med modem AX1800 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link X20-4G 4G+-router med modem AX1800 inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-Link X20-4G är en router med inbyggt 4G+-modem och stöd för mesh. Ger ett stabilt wifi oavsett om du har fast internetanslutning eller mobil anslutning med simkort.

Wifi 6 ger höga hastigheter upp till 1800 Mb/s och med Deco-Mesh-stöd kan systemet enkelt utökas för bättre täckning. Utrustad med TP-link HomeCare som ger ökad säkerhet, virusskydd och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mesh från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
TP-link Deco M5 Mesh-system AC1300

Mesh från TP-link

Visa produkter inom Mesh från TP-link.
Google Nest Wifi Pro AXE4200 1-pack

Mesh från Google Nest

Se vad Google Nest har inom Mesh.
Asus Zenwifi AX XT8 Mesh-nod AX6600 1-pack Vit

Mesh från Asus

Se vad Asus har inom Mesh.
Ubiquiti Amplifi HD Mesh-router AC1750

Mesh från Ubiquiti

Se produkter inom Mesh från Ubiquiti.
D-link Covr-1102 Mesh-system AC1200 2-pack

Mesh från D-link

Missa inga bra priser på Mesh från D-link.

Se gärna också

TP-link Deco BE65 Mesh-router med Wifi 7 BE9300 2-pack

TP-Link Deco BE65 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med fyra nätverksportar med 2,5 Gb/s per nod, för snabb anslutning till datorer, mediaspelare och NAS. Levereras i 2-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023