Sidan innehåller annonslänkar

TP-link X20-4G 4G-router med modem AX1800

Beställ TP-link X20-4G 4G-router med modem AX1800 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link X20-4G 4G-router med modem AX1800 inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-Link X20-4G är en router med inbyggt 4G-modem och stöd för mesh. Ger ett stabilt wifi oavsett om du har fast internetanslutning eller mobil anslutning med simkort.

Wifi 6 ger höga hastigheter upp till 1800 Mb/s och med Deco-Mesh-stöd kan systemet enkelt utökas för bättre täckning. Utrustad med TP-link HomeCare som ger ökad säkerhet, virusskydd och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar.

Se gärna också

TP-link Deco XE75 AX5400 2-pack

TP-link Deco XE75 är ett kraftfullt, heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk, för ytor upp till 500 m². Med det senaste 6 GHz-bandet för högsta möjliga hastigheter och kapacitet, med lägsta möjliga fördröjning. Levereras i 2-pack och kan även byggas ut med fler mesh-noder vid behov. Varje mesh-nod är utrustad med 3 ethernet-portar, för anslutning av exempelvis dator, TV och nätverksswitch, eller för att sammanlänka mesh-noderna för att stärka prestandan ytterligare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter