Sidan innehåller annonslänkar

TP-link Deco XE75 AX5400 2-pack

Jämför produkt TP-link Deco XE75 AX5400 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TP-link Deco XE75 AX5400 2-pack i kategorin Mesh här hos oss.

Produktinformation

TP-link Deco XE75 är ett kraftfullt, heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk, för ytor upp till 500 m². Med det senaste 6 GHz-bandet för högsta möjliga hastigheter och kapacitet, med lägsta möjliga fördröjning.

Levereras i 2-pack och kan även byggas ut med fler mesh-noder vid behov. Varje mesh-nod är utrustad med 3 ethernet-portar, för anslutning av exempelvis dator, TV och nätverksswitch, eller för att sammanlänka mesh-noderna för att stärka prestandan ytterligare. .

Se gärna också

TP-link Deco X50 AX3000 3-pack

TP-link Deco X50 för ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk, för ytor upp till 600 m². Levereras i 3-pack och kan även byggas ut med fler mesh-noder vid behov. Wifi 6 (Wireless AX) med upp till 3000 Mb/s i överföringshastighet, fördelat på två nätverksband (2402 Mb/s på 5 GHz och 574 Mb/s på 2.4 GHz.) Varje mesh-nod är utrustad med 3 ethernet-portar, för anslutning till exempelvis dator, TV och nätverksswitch, eller för att sammanlänka mesh-noderna för att stärka prestandan ytterligare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Huawei

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter