TP-link Deco XE200 Mesh-router med Wifi 6E AXE11000 1-pack

Beställ TP-link Deco XE200 Mesh-router med Wifi 6E AXE11000 1-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Deco XE200 Mesh-router med Wifi 6E AXE11000 1-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

TP-Link Deco XE200 är en mesh-router med Tri-band Wifi 6E för hastigheter upp till 11000 Mb/s, fördelat på 6 GHz, 5 GHz och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal.

Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Levereras i 1-pack. .

Se gärna också

TP-link Deco BE85 Mesh-system med Wifi 7 BE19000 2-pack

TP-Link Deco BE85 är ett mesh-system med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med dubbla 2,5 Gb/s WAN/LAN-portar och dubbla 10 Gb/s-portar där en är en kombinerad SFP+/RJ45. Levereras i 2-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Bärbar dator

Bärbar dator från SharkGaming

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Fractal Design

Se alla produkter