Sidan innehåller annonslänkar

Google Nest Wifi Pro AXE4200 3-pack

Beställ Google Nest Wifi Pro AXE4200 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Google Nest Wifi Pro AXE4200 3-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

Nest Wifi Pro är nästa generations mesh-system med stöd för Wifi 6E. Installeras enkelt via Google Home-appen och levererar en stabil nätverkstäckning i hela hemmet.

Med Wifi Pro 3-pack får du upp till 320 m² snabb och stabil wifi-täckning och du kan anpassa installationen så att du får precis den täckningen du behöver. Stöd för upp till 4200 Mb/s.

Den stilrena designen gör det enkelt att placera Wifi Pro i ditt hem för optimal spridning och hastighet. För extra router, se (64993). .

Se gärna också

Ubiquiti Amplifi HD Mesh-system AC1750

Amplifi HD är ett användarvänligt mesh-system från Ubiquiti (som även tillverkar Unifi-produkterna för företagssammanhang). Paketet består av en mesh-router och två mesh-repeatrar som tillsammans skapar ett heltäckande och sömlöst trådlöst nätverk. Mesh-repeatrarna sätts direkt i lediga eluttag och sprider vidare signalen trådlöst. Använder dualband-teknik för att både ge höga hastigheter och god räckvidd (upp till 1300 Mb/s på 5 GHz-bandet och 450 Mb/s på 2,4 GHz-bandet).

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mesh

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Nedis

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Dreame

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter