Sidan innehåller annonslänkar

Google Nest Wifi Pro AXE4200 3-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nest Wifi Pro är nästa generations mesh-system med stöd för Wifi 6E. Installeras enkelt via Google Home-appen och levererar en stabil nätverkstäckning i hela hemmet.

Med Wifi Pro 3-pack får du upp till 320 m² snabb och stabil wifi-täckning och du kan anpassa installationen så att du får precis den täckningen du behöver. Stöd för upp till 4200 Mb/s.

Den stilrena designen gör det enkelt att placera Wifi Pro i ditt hem för optimal spridning och hastighet. För extra router, se (64993). .

Mesh från andra varumärken

Upp till 16% rabatt
TP-link X10-4G 4G+-router med modem AX1500

Mesh från TP-link

Missa inga bra priser på Mesh från TP-link.
Asus Zenwifi AX XT8 Mesh-nod AX6600 1-pack Svart

Mesh från Asus

Här har vi samlat Mesh från Asus.
D-link M30 Aquila Pro AI Mesh-router AX3000

Mesh från D-link

Se vad D-link har inom Mesh.

Se gärna också

D-link M15 Eagle Pro AI mesh-system AX1500 2-pack

Stabilt och säkert wifi i hela hemmet med D-Link M15 Eagle Eye Pro AI AX1500. Enkelt att installera och sköter sig självt med hjälp av AI-assisterade funktioner. Kan byggas ut ytterligare vid behov. Koppla till internet, placera ut noderna i hemmet och sprid en stark trådlös signal.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024