Sidan innehåller annonslänkar

Google Nest Wifi Pro AXE4200 3-pack

Jämför produkt Google Nest Wifi Pro AXE4200 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Google Nest Wifi Pro AXE4200 3-pack i kategorin Mesh här hos oss.

Produktinformation

Nest Wifi Pro är nästa generations mesh-system med stöd för Wifi 6E. Installeras enkelt via Google Home-appen och levererar en stabil nätverkstäckning i hela hemmet.

Med Wifi Pro 3-pack får du upp till 320 m² snabb och stabil wifi-täckning och du kan anpassa installationen så att du får precis den täckningen du behöver. Stöd för upp till 4200 Mb/s.

Den stilrena designen gör det enkelt att placera Wifi Pro i ditt hem för optimal spridning och hastighet. För extra router, se (64993). .

Se gärna också

Asus RT-AX92U Trådlös router AX6100 2-pack

Asus RT-AX92U är en Wifi 6 Tri-band-router med stöd för upp till 6000 Mb/s i överföringshastighet. Routern kan överföra upp till 4804 Mb/s via Wifi 6 samt 4333 Mb/s via Wireless AC. Tack vare ett extra 5 GHz-band kan routern samtidigt överföra 867 Mb/s till andra Wireless AC-enheter eller användas som dedikerat backhaul band i ett Aimesh-system. Wan-länkaggregering gör det möjligt för anslutningar upp till 2 Gb/s till routern. Ökad säkerhet med AiProtection Pro från Trend Micro med översikt och föräldrakontroll via app.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter