Sidan innehåller annonslänkar

Asus ZenWiFi XD6S Mesh-system AX5400 2-pack Vit

Beställ Asus ZenWiFi XD6S Mesh-system AX5400 2-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Asus ZenWiFi XD6S Mesh-system AX5400 2-pack Vit inom kategorin Mesh.

Produktinformation

Asus Zenwifi XD6S är ett kraftfullt mesh-system med hög prestanda och lång räckvidd för en snabb och pålitlig uppkoppling både inom- och utomhus. Installeras enkelt via app (iOS/Android) och levereras med väggfästen för smidig upphängning.

Avancerad säkerhet och föräldrakontroll med AI Protection Pro. Dubbla nätverksportar (1x WAN, 1x LAN). .

Se gärna också

TP-link Deco BE85 Mesh-router med Wifi 7 BE19000 1-pack

TP-Link Deco BE85 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med dubbla 2,5 Gb/s WAN/LAN-portar och dubbla 10 Gb/s-portar där en är en kombinerad SFP+/RJ45. Levereras i 1-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Bärbar dator

Bärbar dator från SharkGaming

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter