Asus ZenWifi Pro XT12 Mesh-system AX11000 2-pack

Beställ Asus ZenWifi Pro XT12 Mesh-system AX11000 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Asus ZenWifi Pro XT12 Mesh-system AX11000 2-pack inom kategorin Mesh.

Produktinformation

Ett kraftfullt Wifi 6 mesh-system med 10 interna antenner för en hastighet på upp till 11000 Mb/s i överföringshastighet. Med en 2.0 GHz quad-core 64bits processor.

Kommunicerar på två separata 5 GHz-band för hög hastighet till flera enheter samtidigt, i kombination med 2.4 Ghz-bandet för lång räckvidd. Med 2.5 Gb/s WAN-port, samt 1 x 2.5 Gb/s LAN-port och 2 x 1 Gb/s LAN-portar.

Se gärna också

TP-link Deco BE85 Mesh-router med Wifi 7 BE19000 1-pack

TP-Link Deco BE85 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med dubbla 2,5 Gb/s WAN/LAN-portar och dubbla 10 Gb/s-portar där en är en kombinerad SFP+/RJ45. Levereras i 1-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter