Sidan innehåller annonslänkar

Asus ZenWiFi Pro ET12 Mesh-System med Wifi 6E

Beställ Asus ZenWiFi Pro ET12 Mesh-System med Wifi 6E på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Asus ZenWiFi Pro ET12 Mesh-System med Wifi 6E inom kategorin Mesh.

Produktinformation

Uppföljaren till kraftpaketet Asus ZenWiFi Pro – nu med senaste Wifi 6E! Perfekt för höga hastigheter till flera enheter samtidigt, även vid större avstånd och mer komplexa miljöer 10 interna antenner för 12 parallella strömmar, med hastigheter upp till 11000 Mb/s, fördelat på 2,4 GHz-, dubbla 5 GHz-, och nya 6 GHz-bandet.

Se gärna också

TP-link Deco BE65 Mesh-router med Wifi 7 BE9300 1-pack

TP-Link Deco BE65 är en mesh-router med den senaste Wifi-standarden Wifi 7, som tillåter extrema hastigheter fördelat på 6 GHz-, 5 GHz- och 2,4 GHz-banden. Avancerad AI-baserad Mesh som optimerar kommunikationen till dina enheter för en responsiv och kvalitativ nätverkssignal. Kan anslutas till flera Deco-enheter i Deco-familjen för sömlös nätverksuppkoppling i hela hemmet. Utrustad med fyra nätverksportar med 2,5 Gb/s för snabb anslutning till datorer, mediaspelare och NAS. Levereras i 1-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter