Produktinformation

Utomhusmöbelset i unik design med bord och två bänkar i Acacia-trä Letar du efter nya utemöbler i trä? Då har du kommit rätt! Öja är ett rustikt utemöbelset i oljebehandlat Acacia-trä med ramar och ben i pulverlackerad stål Då möbelsetet inte sitter ihop i en hel konstruktion som liknande bänkbord kan göra har du möjlighet att vara kreativ med hur du använder setet.

Ha bänkarna för sig, t ex mot en vägg, och kombinera bordet med andra stolar. Eller ha för all del hela setet tillsammans för en enhetlig look, som det designats för.

Bordet är 120 cm långt, 70 cm brett och 70 cm högt. Bänkarna är 107 cm långa, 35 cm breda och 44 cm höga.

Acacia-trä Vi har valt Acacia-trä för detta möbelset då det är ett optimalt träslag för utomhusmöbler. Dess hårdhet, hållbarhet, fuktresistans och karaktäristiska utseende gör möblerna både funktionella och snygga.

Men låt inte dess utomhuskompatibilitet hindra dig från att ställa setet inomhus för att ge rummet ett rustikt och naturligt intryck! Träskivorna är 14 mm tjocka Utemöbler av hög kvalitet Acacia-träet kommer oljebehandlat direkt från fabriken så du slipper tänka på det, ställ bara ut det i trädgården direkt! Vi rekommenderar sedan att träet behandlas med pigmenterad olja årligen, så att du kan njuta av utemöblerna under lång tid framöver

Ramarna och benen är i 25 x 25 x 1 mm svart pulverlackerat stål som ser till att både bord och bänkar står stabilt oavsett väderlek. Vi köper in denna matgrupp utemöbler direkt från fabrik, helt utan mellanhänder.

Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att utemöblerna är tillverkade av pulverlackerat stål och högkvalitativt Acacia-trä. Exakta dimensioner Bord 120 x 70 x 70 cm Bänkar 107 x 35 x 44 cm Träskivor 14 mm tjocka Ramar och ben 25 x 25 x 1 mm tjockt pulverlackerat stål .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matgrupp och Trädgårdsgrupp från andra varumärken

Upp till 49% rabatt
Matgrupp utemöbler | 6 stolar | Lyfco Boarp

Matgrupp och Trädgårdsgrupp från Lyfco

Missa inga bra priser på Matgrupp och Trädgårdsgrupp från Lyfco.
Matgrupp utemöbler | 8 stolar | Lyfco Blidö

Matgrupp och Trädgårdsgrupp från Metalcraft

Här har vi samlat Matgrupp och Trädgårdsgrupp från Metalcraft.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024