Massagepistol

2 Produkter
I kategorin Massagepistol finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Massagepistol så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Massagepistol

Hitta produkter inom kategorin Massagepistol till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Massagepistol.

En massagepistol är en produkt framställd för att lindra värk i muskler, ofta i from av träningsvärk eller för att värma upp musklerna inför en övning. Dessa har olika motorstyrkor och hastigheter som mäts i Watt respektive RPM. Forskning på området är begränsat men en studie visade att användning av massagepistoler på vader verkar hjälpa muskelns rörelseomfång (ROM) men inga resultat syntes på Maximal frivillig kontraktion (MVC)Även om det inte finns dokumenterade hälsorisker med användning av massagepistoler bör användaren reglera tryck och hastighet för att undvika skada på muskler och vävnad.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Rubicson Massagepistol Mini