Sidan innehåller annonslänkar

Champion Massagedyna 3D med värme

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Champions massagedyna ger en skön massageupplevelse samtidigt som den mjukar upp trötta och spända muskler. Dynan har 3 massagezoner - övre, nedre eller full ryggmassage och sittdynan har tre 3 vibrationslägen.

Värmefunktionen gör dig mer avslappnad och mottaglig för massagen, men kan också användas separat. Massagedynan sitter ordentligt fast på utvald stol tack vare de praktiska resårbanden och passar lika bra hemma som på jobbet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Flowlife Flowpillow Heat Massagekudde

Flowpillow Heat är en uppladdningsbar och portabel massagekudde för avslappning och smärtlindring. Tre valbara hastigheter och program gör den enkelt att hitta ett som passar just dina specifika behov. Infraröd värme hjälper till att mjuka upp olika muskelgrupper, samt stimulera blodflöde och är enkelt att alltid ha med sig, tack vara det uppladdningsbara batteriet. Batteritid: ca 1,5-2 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024