Belkin 3-in-1 Trådlös snabbladdare med MagSafe 15 W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Belkin MagSafe 3-in-1 är en trådlös snabbladdare för iPhone och dess tillbehör som Apple Watch och AirPods. Laddar iPhone 12 och senare med MagSafe (15 W) i porträtt- eller landskapsläge.

Stöd för snabbladdning av Apple Watch Series 7, 8 och Ultra. Slipp komplettera med en passande laddare – Belkin MagSafe 3-in-1 levereras med nätadapter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Belkin BoostCharge Pro Laddställ med Qi2 15 W Svart

BoostCharge Pro erbjuder bekväm trådlös laddning. Med den magnetiska Qi2-tekniken kan du snabbladda din iPhone eller Qi2-kompatibla enhet med upp till 15 W som även optimerar energianvändningen och skyddar livslängden på enhetens batteri. Stället kan användas som platta eller som ställ för enkel, bekväm visning i olika vinklar. Kompatibel med Apple MagSafe och Apple StandBy. Levereras med USB-C-kabel (1,5 m). För lämplig laddare, se (89300).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024