Sidan innehåller annonslänkar

Apple Magsafe Duo laddare

Beställ Apple Magsafe Duo laddare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Apple Magsafe Duo laddare inom kategorin Magsafe.

Produktinformation

Ladda bekvämt din kompatibla iPhone, AppleWatch, trådlöst laddningsetui till AirPods och andra Qi-certifierade enheter med MagSafeDuo-laddaren. Sätt bara enheterna på laddaren så börjar de laddas stadigt och effektivt med en gång.

Du kan enkelt vika ihop laddaren och ta den med dig överallt. Inkluderar Lightning till USB-C-kabel.

Komplettera med 20 W USB-C strömadapter (89300). Passar även iPhone 8 och senare med ordinarie hastighet (7,5 W). .

Se gärna också

Apple Läderskal med MagSafe till iPhone 13 Pro Max

Läderskalet med MagSafe har utformats av Apple för att komplettera och skydda din iPhone 13 Pro Max på ett smakfullt sätt. Det är tillverkat av specialgarvat och behandlat läder, med en mjuk och behaglig utsida som med tiden får en naturlig patina. Skalet snäpper snabbt på plats och omsluter din iPhone helt perfekt, så telefonen känns lika tunn även med skalet på. Skalet har inbyggda magneter som lägger sig helt perfekt mot iPhone 13 Pro Max och fäster och släpper på magiskt vis varje gång.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023