Produktinformation

Den ultimata multiadaptern med USB-C. Robust och tålig design med räfflad aluminium för en bättre värmeavledning och med en extraförstärkt USB-C-kabel som direkt ger dig tillgång till 12 anslutningar.

Stöd för laddning av datorer via USB-PD (upp till 100 W) och anslutning av en 8K-skärm. Stöd för dubbla skärmar vid 4K/60 Hz.

Med tre USB-C-portar (2x 10 Gb/s), tre USB-A-portar, snabbt nätverk (2,5 Gb/s) samt minneskortläsare och AUX-port, för alla dina övriga tillbehör - för en prestanda utöver det vanliga. Kompatibel med Windows och MacOS* OBS MacBook M1/M2 Air/Pro 13" stödjer endast en extern skärm. .

Se gärna också

Linocell Premium Kevlar USB-C 3.2-kabel Svart 2 m

Linocell Premium Kevlar är en kabel byggd för tuffa förhållanden och klarar upp till 5 gånger mer stryk än en ordinarie laddkabel. Består bl.a. av en kärna i kevlar, samt flera skyddande lager. Stöd för USB 3.2 Gen 2 (10 Gb/s). Stöd för USB PD och klarar upp till 100 W (20 V, 5 A). Har även stöd för bildöverföring i upp till 4K/60 Hz. Lämplig för laddning och synkning av mobiler, surfplattor och datorer med USB-C-kontakt, bildöverföring eller anslutning till dockningsstationer. Används även till Macbook-laddare (61266).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024