Unisynk USB-C-Hubb 12 portar 8K för dubbla skärmar

Jämför produkt Unisynk USB-C-Hubb 12 portar 8K för dubbla skärmar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Unisynk USB-C-Hubb 12 portar 8K för dubbla skärmar i kategorin Mac-tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Den ultimata multiadaptern med USB-C. Robust och tålig design med räfflad aluminium för en bättre värmeavledning och med en extraförstärkt USB-C-kabel som direkt ger dig tillgång till 12 anslutningar.

Stöd för laddning av datorer via USB-PD (upp till 100 W) och anslutning av en 8K-skärm. Stöd för dubbla skärmar vid 4K/60 Hz.

Med tre USB-C-portar (2x 10 Gb/s), tre USB-A-portar, snabbt nätverk (2,5 Gb/s) samt minneskortläsare och AUX-port, för alla dina övriga tillbehör - för en prestanda utöver det vanliga. Kompatibel med Windows och MacOS* OBS MacBook Air/Pro med standard M1-chippet har endast stöd för en extern skärm.

Vid användning av USB-C-hubben kan därför endast en skärm kopplas in. Detta gäller inte M1 Pro och M1 Ultra. .

Se gärna också

Apple USB-C digital a/v multiport-adapter

Med den här adaptern kan du spegla det som visas på Mac- eller iPad Pro-skärmen till en HDMI-kompatibel tv eller skärm i upp till 1080p vid 60 Hz eller UHD (3840 × 2160) vid 30 Hz. Den kan också användas för att spela upp video, till exempel filmer eller videor du själv har filmat. Du ansluter enkelt adaptern till en USB-C- eller Thunderbolt 3-port (USB-C) på din Mac eller iPad Pro och sedan till tv:n eller projektorn via en hdmi-kabel (säljs separat). Använd standard-USB-porten till att ansluta enheter såsom flashenheter och kameror eller en usb-kabel för att synka och ladda din iPhone, iPad eller iPod. Du kan även ansluta en laddningskabel till usb-c-porten om du vill ladda din Mac eller iPad Pro.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mac-tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter