Produktinformation

Med 140 W USB-C-strömadaptern kan du snabbt och effektivt ladda din enhet hemma, på kontoret eller på resan. Den fungerar med många olika USB-C-laddningskablar.

För bästa laddningsprestanda rekommenderar Apple att du använder denna strömadapter med MacBook Pro 16 tum (2021) samt en USB-C- till MagSafe 3-kabel eller USB-C-laddningskabel. Då laddar du din enhet från 0 till 50 procent på omkring 30 minuter*.

Se gärna också

Asus ZenScreen Go MB16AWP Trådlös monitor 15,6

ASUS ZenScreen Go är en trådlös. bärbar bildskärm som har en 15,6-tums FHD-panel med antireflexyta och en supersmal ram. Den har dessutom ett inbyggt batteri och är idealisk för användare som ständigt är på språng. Trådlös spegling mot bärbara datorer och mobila enheter sker via Wi-fi, Miracast eller AirPlay och ett utfällbart, justerbart stativ ger en mängd lutningsvinklar för att garantera bekväm visning. ZenScreen Go har även dubbla USB-C-portar (en för DC-ström) och en mini HDMI-port.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024