Sidan innehåller annonslänkar

Nedis Luftrenare

Jämför produkt Nedis Luftrenare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nedis Luftrenare i kategorin Luftrenare här hos oss.

Produktinformation

Luftrenare med HEPA-filter som tar bort 99.99 % av alla partiklar som är 0.3 mikrometer eller större - perfekt för pollenallergiker och för ökad luftkvalité i hemmet. Motverkar effektivt uppbyggnad av damm-, smuts-, kvalster-, och pollenpartiklar, samt obehaglig lukt.

Inbyggd dammsensor som visar aktuell luftkvalité och rekommenderar en av tre fläkthastigheter. Har även autoläge för underhållsfri luftrening, samt indikation när det är dags att byta HEPA-filter.

Tyst nattläge. För rum upp till 45 m².

Levereras med 1x luftfilter. För extra luftfilter, se (47188). .

Produktbeskrivning

En luftrenare är en apparat som används för att rena luften inomhus genom att filtrera bort partiklar och föroreningar som kan orsaka hälsoproblem.

Fördelar med luftrenare

  • Minskar allergener i luften, vilket kan hjälpa personer med allergier att andas lättare
  • Filtrerar bort partiklar som damm, pollen och rök vilket bidrar till en renare luft
  • Kan minska spridningen av virus och bakterier, vilket kan bidra till en bättre hälsa
  • Hjälper till att minska lukt från matlagning, rökning och husdjur
  • Kan bidra till att förbättra sömnen genom att minska allergener och andra partiklar som kan störa andningen
  • Kan bidra till att förbättra astmasymtom genom att filtrera bort irriterande ämnen i luften
  • Kan hjälpa till att minska luftfuktigheten genom att filtrera bort fukt från luften

Se gärna också

Smartmi Air Purifier E1 Filter

Kan endast användas med Xiaomi Smart Air Purifier Air Purifier E1 Filter har en mycket effektiv filtreringskapacitet som kan filtrera partiklar upp till 150m3/h samtidigt som den distribuerar ut 2500 liter ren luft per minut. Filtret är byggt på tre lager som alla bidrar till att Air Purifier E1 renar luften från luftburna partiklar så som pollen, husdjursmjäll, dammkvalster, rök och andra luftföroreningar, samt minskar allergier och obehagliga lukter. På en timme lyckas filtret minska 97,86 % av den skadliga bakterien E. Coli som kan göra att du får matförgiftning, magknip, kräkningar mm.Filtrets inre skikt är ett aktivt kolskikt som adsorberar formaldehyd, flyktiga organiska föroreningar (VOC), lukt och andra gasformiga föroreningar. Det andra lagret av filtret bidrar till högeffektiv filtrering av partikelformiga föroreningar. Det yttre lagret är det dekorativa primära filtret som fångar upp skräp, hår och förlänger filtrets livslängd. Detta yttre lager kan väljas i olika färger och mönster. På så sätt kan du antingen gå med ett rent och stilrent tyg som smälter in i varje hem eller ett färgglatt tyg som sätter en lite extra färg i heminredningen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter