Produktinformation

Lyfco Lervik - En extra stor exklusiv loungegrupp i konstrotting med tre smarta förvaringsutrymmen Lyfco Lervik är en större variant av vår populära modell Djursvik. En riktigt lyxig utemöbel i konstrotting av hög kvalitet med smart inbyggd vattenresistent förvaring i sitsarna och i den inbyggda dynboxen i sidobordet.

I de tre generösa förvaringsutrymmena kan du förvara t ex dynor, kuddar, filtar eller varför inte dina favorittidningar för lata dagar på uteplatsen. Du behöver alltså inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen under sitsen kommer du enkelt åt genom en lucka på framsidan av soffan och sedan är det bara att skjuta in dynorna

Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen. Dynboxen i sidobordet är hela 60x60cm stor och 70cm hög och den öppnas enkelt med ett lock som hålls öppet med en automatisk spärr medan du packar i och ur boxen.

De totala måtten på soffan (med inbyggd dynbox) i detta antracitgråa loungeset är 350x350cm. Höjden på soffan är 70cm och djupet (sits+ryggstöd) är 70cm.

Sitthöjden är 42cm. Bordet är 145x75cm samt 45cm högt och har en 5mm tjock glasskiva av klart härdat glas.

De två medföljande sittpuffarna är 70x70cm breda och har en sitthöjd på 40cm(47cm med sittdyna). Rottingen är handvävd i tät antracitgrå väv, mörkgrå sittdynor ingår (tjocklek 7cm), samt kuddar för ryggstöd (tjocklek 20cm).

Tycker du om den här modellen men önskar en mindre variant kan du titta på Djursvik . Dynor med avtagbar klädsel Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov.

Loungemöbler av hög kvalitet Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande.

Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid. Dynorna bör dock tas in när det regnar.

Det man ska tänka på när man köper utemöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke.

Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting. Förutom att det ser billigt ut så ger det inte heller samma dynamik i möbeln.

Det andra sättet är att väva rottingen glest. Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig.

Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka. Vi har valt att inte alls sälja denna typ av billiga loungeset.

Våra loungemöbler är handvävda. Vi köper in Lyfco Lervik loungeset direkt från fabrik, helt utan mellanhänder.

Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att loungemöblerna är handvävda i hög kvalitet. Inbyggd förvaring Det mest uppseendeväckande och unika med denna loungegrupp är som sagt den inbyggda förvaringen.

Något som vi, så vitt vi vet, är ensamma om på den svenska marknaden! Under sitsen, samt i sidobordet med inbyggd dynförvaring, får du plats med soffans dynor, filtar eller annat som du snabbt vill kunna plocka undan och skydda om ett regnmoln skulle dyka upp när du sitter och njuter på din uteplats De inbyggda dynboxarna i sitsen är frontmatade och de diskreta luckorna är även de helt i konstrotting för att inte tumma på soffans design.

Med möbeln följer ett regnskydd i PE-material som du enkelt eftermonterar i dynlådorna när soffan är ihopskruvad. Detta regnskydd är samma typ av skydd som i våra dynboxar.

Sedan är det bara att lägga in det du önskar att förvara under sitsen eller i dynboxen. Vid kraftigt skyfall finns dock en risk för att fukt kan tränga eftersom regnskyddens täthet kan variera något beroende på montering och hantering.

Skötselråd trädgårdsmöbler Olika typer av möbler för utomhusbruk kräver olika mycket underhåll för att behålla ett fint skick och ges möjligheten till längsta möjliga livslängd. Vissa typer av utemöbler kräver i princip inget underhåll alls medan t ex trämöbler behöver kontinuerligt underhåll med produkter anpassade efter möbelns specifika träslag för att må bra och hålla.

Läs gärna våra skötselråd för trädgårdsmöbler som du hittar nedan under fliken ”Dokument” för tips och råd om hur du håller dina möbler i nyskick länge! Fri hemleverans Detta är en stor loungegrupp Vi bjuder därför på kostnadsfri hemleverans, hela vägen hem till dig (ej till utlämningsställe).Loungegruppen levereras omonterad. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024