Produktinformation

Rund utomhus solsäng i konstrotting med inbyggd förvaring Rund solsäng i konstrotting av hög kvalitet för användning utomhus med smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t.ex. dynor, kuddar och filtar.

Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom två stycken luckor på de flyttbara modulerna i solsängen (se ritningar bland bilderna) och sedan är det bara att skjuta in dynorna Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen i Lyfco Höllviken.

Lyfco Höllviken solsäng är modulbaserad och har en diameter på hela 230 cm vilket gör ytan hela dubbelt så stor som många billiga solsängar med diameter 160 cm. Tack vare modulsystemet kan du välja att skjuta isär några delar och använda utomhussängen som rund loungegrupp istället.

Rottingen är handvävd i tät svart väv. Uppfällbart tak/solskydd av polyester ingår, som bromsas med gasfjädring.

Cremefärgade dynor ingår (tjocklek 5 cm). Dynor med avtagbar klädsel Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov.

Utemöbler av hög kvalitet Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande.

Det kan vara bra att täcka över solsängen vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar.

Det man ska tänka på när man köper utemöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvaliteten för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke.

Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting. Förutom att det ser (och är) billigt ut så ger det inte heller samma dynamik i möbeln.

Det andra sättet är att väva rottingen glest. Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig.

Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka. Vi har valt att inte alls sälja denna typ av billiga utemöbler.

Våra rottingmöbler är handvävda. Vi köper in Lyfco Höllviken solsäng i konstrotting direkt från fabrik, helt utan mellanhänder.

Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att utomhussängens konstrotting är handvävda i hög kvalitet. Inbyggd förvaring Det mest uppseendeväckande och unika med denna solsäng är som sagt den inbyggda förvaringen.

Något som vi, så vitt vi vet, är ensamma om på den svenska marknaden! Under sitsen får du plats med soffans dynor, filtar eller annat som du snabbt vill kunna plocka undan och skydda om ett regnmoln skulle dyka upp när du sitter och njuter på din uteplats De inbyggda dynboxarna är frontmatade och de diskreta luckorna är även de helt i konstrotting för att inte tumma på sängens design.

Med möbeln följer ett regnskydd i PE-material som du enkelt eftermonterar i dynlådan när sängen är ihopskruvad. Detta regnskydd är samma typ av skydd som i våra dynboxar.

(Observera att regnskyddet inte är monterat på produktbilderna på denna solsäng.) Sedan är det bara att lägga in det du önskar att förvara under sitsen. Vid kraftigt skyfall finns dock en risk för att lite fukt kan tränga eftersom regnskyddens täthet kan variera något beroende på montering och hantering.

Skötselråd trädgårdsmöbler Olika typer av möbler för utomhusbruk kräver olika mycket underhåll för att behålla ett fint skick och ges möjligheten till längsta möjliga livslängd. Vissa typer av utemöbler kräver i princip inget underhåll alls medan t ex trämöbler behöver kontinuerligt underhåll med produkter anpassade efter möbelns specifika träslag för att må bra och hålla.

Läs gärna våra skötselråd för trädgårdsmöbler som du hittar nedan under fliken ”Dokument” för tips och råd om hur du håller dina möbler i nyskick länge! Fri hemleverans Detta är en mycket stor utomhussäng utemöbler, så vi bjuder på kostnadsfri hemleverans Solsängen levereras omonterad.

Jocke & Jonna inreder uteplatserna Youtube-profilerna Jocke och Jonna har inrett sina uteplatser med möbler från Outl1.se. I klippet nedan presenterar de denna solsäng, lounge-grupperna Steninge och Vrångö samt matgruppen Skärhamn.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024