Produktinformation

Rund loungegrupp i konstrotting med dynförvaring Snyggt och exklusivt loungeset med rundad U-design i konstrotting av hög kvalitet med smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar. Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom en lucka på framsidan av soffan (se ritningar bland bilderna) och sedan är det bara att skjuta in dynorna

Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen. Loungesoffans totalbredd är hela 318 cm vilket gör att det är en optimal möbel och samlingsplats för alla typer av sociala tillställningar och fester.

Loungesetet består av två sittdelar med fyra väl tilltagna sittplatser, ett integrerat avlastningsbord i mitten samt ett runt fristående soffbord. Soffbordet är 74cm i diameter samt 42cm högt.

Både det fristående bordet och soffans avlastningsbord har en 5mm tjock glasskiva av svart härdat glas. Mörkgrå sittdynor ingår (tjocklek 7cm), 15cm extra tjocka kuddar för ryggstöd, samt två stycken orangea prydnadskuddar.

Loungegruppens dimensioner - Totalbredd soffa 318cm - Djup ca 70cm - Sitthöjd 42cm - Sittdjup 67cm - Soffans totalhöjd med ryggstöd 74cm - Bordets dimensioner Diameter - 74cm, Höjd - 42cm Dynor med avtagbar klädsel Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. Loungemöbler av hög kvalitet Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt.

Rottingen är behandlad och vattenavvisande. Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid.

Dynorna bör man dock ta in eller förvara i boxen när det regnar. Det man ska tänka på när man köper utemöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna.

Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke. Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting.

Förutom att det ser ut att vara (och är) billigt ut så ger det inte heller samma dynamik i möbeln. Det andra sättet är att väva rottingen glest.

Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig. Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka.

Vi har valt att inte alls sälja dessa typer av billiga loungeset. Våra loungemöbler är handvävda.

Vi köper in detta loungeset direkt från fabrik, helt utan mellanhänder. Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att loungemöblerna är handvävda i material av hög kvalitet.

Skötselråd trädgårdsmöbler Olika typer av möbler för utomhusbruk kräver olika mycket underhåll för att behålla ett fint skick och ges möjligheten till längsta möjliga livslängd. Vissa typer av utemöbler kräver i princip inget underhåll alls medan t ex trämöbler behöver kontinuerligt underhåll med produkter anpassade efter möbelns specifika träslag för att må bra och hålla.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024