Produktinformation

Loungeset utemöbler i vävd konstrotting med förvaring Lyfco Olofsbo loungeset utemöbler i konstrotting av hög kvalitet med smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t.ex. dynor, kuddar och filtar.

Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom tre stycken luckor på framsidan av soffan och sedan är det bara att skjuta in dynorna Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen.

Detta loungeset är 210 x 210 cm (L x B) och 70 cm högt. Bord ingår.

Bordet är 70 x 70 cm samt 40 cm högt och har en 5 mm tjock glasskiva av svart härdat glas. Rottingen är handvävd i tät sobert grå väv.

Svarta sittdynor ingår (tjocklek 7 cm), samt 20 cm extra tjocka kuddar för ryggstöd. Varje modul är 70 cm djup och kanten är ca 10 cm tjock.

Det innebär att sittdjupet är ca 60 cm. Sitthöjden är 40 cm.

Loungegruppen är modulbaserad, så det går att placera den på flera alternativa sätt. Till exempel en lång och en smal del (se bild) med kortsidan åt vänster/höger, eller med lika långa sidor.

Det betyder också att du kan välja var du vill placera modulerna med förvaringsluckorna. Dynor med avtagbar klädsel Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov.

Loungemöbler av hög kvalitet Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande.

Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar.

Det man ska tänka på när man köper utemöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke.

Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting. Förutom att det ser (och är) billigt ut så ger det inte heller samma dynamik i möbeln.

Det andra sättet är att väva rottingen glest. Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig.

Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka. Vi har valt att inte alls sälja denna typ av billiga loungeset.

Våra loungemöbler är handvävda. Vi köper in Lyfco Olofsbo loungeset direkt från fabrik, helt utan mellanhänder.

Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att loungemöblerna är handvävda i hög kvalitet. Inbyggd förvaring Det mest uppseendeväckande och unika med denna loungegrupp är som sagt den inbyggda förvaringen.

Något som vi, så vitt vi vet, är ensamma om på den svenska marknaden! Under sitsen får du plats med soffans dynor, filtar eller annat som du snabbt vill kunna plocka undan och skydda om ett regnmoln skulle dyka upp när du sitter och njuter på din uteplats De inbyggda dynboxarna är frontmatade och de diskreta luckorna är även de helt i konstrotting för att inte tumma på soffans design.

Med möbeln följer ett regnskydd i PE-material som du enkelt eftermonterar i dynlådan när soffan är ihopskruvad. Detta regnskydd är samma typ av skydd som i våra dynboxar.

(Observera att regnskyddet inte är monterat på produktbilderna på denna loungegrupp.) Sedan är det bara att lägga in det du önskar att förvara under sitsen. Vid kraftigt skyfall finns dock en risk för att lite fukt kan tränga eftersom regnskyddens täthet kan variera något beroende på montering och hantering.

Skötselråd trädgårdsmöbler Olika typer av möbler för utomhusbruk kräver olika mycket underhåll för att behålla ett fint skick och ges möjligheten till längsta möjliga livslängd. Vissa typer av utemöbler kräver i princip inget underhåll alls medan t ex trämöbler behöver kontinuerligt underhåll med produkter anpassade efter möbelns specifika träslag för att må bra och hålla.

Läs gärna våra skötselråd för trädgårdsmöbler som du hittar nedan under fliken ”Dokument” för tips och råd om hur du håller dina möbler i nyskick länge! Fri hemleverans Detta är en ganska stor loungegrupp Vi bjuder därför på kostnadsfri hemleverans, hela vägen hem till dig (ej till utlämningsställe).

Produktbeskrivning

Ett Loungeset är en uppsättning utemöbler som vanligtvis inkluderar en soffa, fåtöljer och ett bord. Här är några skäl till varför det är så bekvämt att ha ett riktigt bra Loungeset som utemöbler:

  • Komfort: Loungemöbler är utformade för att vara bekväma. De har vanligtvis tjocka kuddar och mjuka tyger som gör att du kan koppla av och njuta av din tid utomhus.
  • Möjlighet att koppla av: Med en Loungeset kan du koppla av och slappna av efter en lång dag. Du kan läsa en bok, titta på solnedgången eller bara ta en tupplur.
  • Flexibilitet: Loungemöbler är också mycket flexibla. Du kan använda dem för att skapa olika utomhusmiljöer, som en plats att umgås med vänner eller en lugn plats för att meditera.
  • Stil: Ett Loungeset kan också bidra till att förbättra utseendet på din uteplats eller trädgård. Med många olika stilar och färger att välja mellan kan du hitta en som passar din personliga stil.

Här är några fördelar med att ha ett bra Loungeset hemma:

  1. Ökad utomhusvistelse: Med en bekväm plats att sitta och koppla av kan du tillbringa mer tid utomhus, vilket kan vara bra för din hälsa och välbefinnande.
  2. Förbättrad inomhus-utomhus flöde: Genom att ha ett trevligt Loungeset kan du skapa en sömlös övergång från ditt hem till din utomhusplats, vilket kan göra att båda områdena känns större och mer sammanhängande.
  3. Ökad hemvärde: Om du någonsin bestämmer dig för att sälja ditt hem kan ett Loungeset vara en attraktiv funktion som kan öka värdet på ditt hem.

Sammanfattningsvis kan ett Loungeset vara en investering i både din bekvämlighet och din hälsa, och det kan bidra till att förbättra ditt hem och din livsstil.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024