Sidan innehåller annonslänkar

Rode Videomic NTG Videomikrofon

Beställ Rode Videomic NTG Videomikrofon på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rode Videomic NTG Videomikrofon inom kategorin Ljudinspelning.

Produktinformation

Røde Videomic NTG är en gedigen videomikrofon för kamera med riktad ljudupptagning (superkardioid) som effektivt stänger ut ljud från sidorna. Inbyggt högpassfilter (avstängningsbart) som reducerar missljud som trafikbuller och fläktar.

Möjligt att dämpa ljudet i vid höga ljudvolymer. Ansluts till kamera med 3,5 mm-kontakt alternativt datorer och mobiler via USB-C.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Nikabe Lavalier-mikrofon

En lättanvänd mikrofon för mobiltelefon och kamera. Ansluts via 3,5 mm-AUX och fästs med tillhörande klämma i kragen. Stöd för anslutning av både TRRS (4-polig) och TRS (3-polig). Mikrofonen känner automatiskt av vilken anslutning enheten stödjer och anpassar sig därefter. Kabellängd: 6 m. Levereras med 2x mikrofonskydd, vindskyddpäls, klämma, förvaringslåda samt 1x CR1220-batteri.OBS! Standardkameran i Android-enheter har inte stöd för extern mikrofon som ljudkälla. Använd en annan kamera-app.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023