Sidan innehåller annonslänkar

Rode Videomic NTG Videomikrofon

Jämför produkt Rode Videomic NTG Videomikrofon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rode Videomic NTG Videomikrofon i kategorin Ljudinspelning här hos oss.

Produktinformation

Røde Videomic NTG är en gedigen videomikrofon för kamera med riktad ljudupptagning (superkardioid) som effektivt stänger ut ljud från sidorna. Inbyggt högpassfilter (avstängningsbart) som reducerar missljud som trafikbuller och fläktar.

Möjligt att dämpa ljudet i vid höga ljudvolymer. Ansluts till kamera med 3,5 mm-kontakt alternativt datorer och mobiler via USB-C.

Se gärna också

Rode Wireless Go II Trådlöst mikrofonsystem

Røde Wireless Go 2 är ett trådlöst mikrofonsystem för till exempel vloggande och videojournalism. Enkelt att använda utan komplicerade menyer, och fungerar störningsfritt i alla miljöer. Paketet inkluderar två sändare som är utrustade med inbyggda högkvalitets-mikrofoner samt 3,5 mm-kontakter för anslutning av t.ex. en extern mygga eller annan mikrofon. Detta gör att systemet kan användas både direkt som det är, eller som traditionell sändare och mottagare med annan mikrofon.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljudinspelning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
GPU

GPU från Gigabyte

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN

Se alla produkter