Sidan innehåller annonslänkar

Marshall Stanmore III - Svart

Beställ Marshall Stanmore III - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Marshall Stanmore III - Svart inom kategorin Ljud.

Produktinformation

Marshall Stanmore III• Klassisk Marshall-design• Enkel att parkoppla• Kontrollera enkelt bas & diskant• Multi-Stream-funktion• Redo för framtidens Bluetooth-teknikMarshalls Stanmore III är en Bluetooth-högtalare i mellanvikt som gör ett högljutt intryck. Högtalaren ger dig ett omslutande ljud genom en 5” bashögtalare och två 3/4” diskanthögtalare och uppdaterade vågledare.

Det dubbelriktade drivelementssystem ger ett tungt men balanserat ljud med tydlig diskant och kontrollerad bas som fungerar till alla musikgenrer. Med en stilren design och smarta funktioner är Stanmore III en hemmahögtalare som ger dig bra ljudkvalitet på alla volymer.Fyll ditt hem med din favoritmusikStanmore III har en 5” bashögtalare och två 3/4” diskanthögtalare, riktade utåt, och uppdaterade vågledare för att leverera ett gediget ljud som känns i hela rummet.

Detta dubbelriktade drivelementssystem ger dig en komplett ljudbild med tungt men balanserat ljud med klar diskant och en bas som verkligen känns. Den helt nya Placement Compensation-funktionen justerar automatiskt ljudet för eventuella närliggande reflekterande ytor som kan påverka musiken.

Tillsammans med den inbyggda Dynamic Loudness-tekniken säkerställer högtalaren att ljudet låter som det ska på alla volymer. Den här mellanviktshögtalaren ger ett ljud som innesluter dig helt i din musik.Klassisk designHögtalaren har Marshalls klassiska utseende som gör ett högljutt intryck som är direkt igenkännligt.

Mässingspanelen som pryder högtalarens front är nu smalare och mer kompakt, och bandet har färgkoordinerats för att matcha den övriga färgskalan. Med signaturdetaljer såsom Marshall-loggan och kontrollknappar i mässing får högtalaren ett stilrent intryck.

Den klassiska strömbrytaren är tillbaka och stoltserar på toppen och ska föra tankarna till Marshalls långa historia av förstärkare. Kontrollknappen syns också på toppanelen så att du enkelt kan kontrollera din musik utan att behöva plocka upp din enhet.

Få ett bättre ljud med MarshallMed Stanmore III har det aldrig varit så enkelt att lyssna på musik och på dina villkor. Anslut till din högtalare direkt till valfri kompatibel enhet med hjälp av Bluetooth, RCA eller 3,5 mm.

Ladda ner och anslut till Marshall Bluetooth-appen för att få åtkomst till Placement Compensation-inställningar och Over-the-Air-uppdateringar. Du kan självklart kontrollera bas och diskant uppe på högtalaren, men du hittar också extra kontroller i appen.Parkoppla och njutMed Stanburn III kan du börja spela direkt utan krångliga installationer – det är bara att parkoppla och starta musiken.

Du hittar allt du behöver på högtalaren, inklusive Bluetoothknappen för parkoppling, strömbrytare, bas- och diskantkontroller samt kontrollknappen som gör att du enkelt kan styra musiken utan att behöva plocka upp din enhet. Woburn III är redo att användas direkt ur förpackningen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter
S

S från Microsoft

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter