Sidan innehåller annonslänkar

Andersson PYB-4100

Jämför produkt Andersson PYB-4100 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Andersson PYB-4100 i kategorin Ljud här hos oss.

Produktinformation

Andersson PYB-4100Högtalaren är utrustad med två 3-tums diskanter som kompletterar ljudet från dubbla 8-tums bashögtalare och ger en kraftfull maximal uteffekt på 160 W.För att lägga till en visuell touch har högtalaren inbyggd RGB LED-belysning som skapar en färgrik atmosfär under uppspelningen.Högtalaren är kompatibel med både iOS- och Android-enheter, vilket ger användarna möjlighet att ansluta sina favoritenheter utan problem.AnslutningarMed Bluetooth 5.0-teknologi erbjuder högtalaren en pålitlig anslutning och en imponerande räckvidd på upp till 10 meter, vilket ger användarna friheten att röra sig fritt utan att behöva vara nära högtalaren.För anslutning av externa enheter har högtalaren en 3,5mm mic-in-port, en 6,3mm line-in-port och en 3,5mm line-in-funktion, vilket ger användarna flexibilitet att ansluta olika ljudkällor.BatteritidDu kan njuta av upp till elva timmars kontinuerlig speltid med högtalaren och den laddas enkelt med den medföljande strömadaptern. Det betyder att du kan ta med dig högtalaren och njuta av musik var du än går utan att behöva oroa dig för batteriets livslängd.EgenskaperUpp till 11 timmars speltidJusterbar RGB belysningFlera inputs3.5mm AUX-in3.5mm Mic-in6.3mm AUX-inUppladdningsbarBluetooth 5.0 .

Ljud från andra varumärken

Upp till 29% rabatt
Philips Multiroom högtalare TAW6505 / Ambilight / DTS Play-Fi / AirPlay 2 / 80W

Ljud från Philips

Här har vi samlat Ljud från Philips.
JBL PARTYBOX310

Ljud från JBL

Visa produkter inom Ljud från JBL.
Andersson PYB-3100

Ljud från Andersson

Se vad Andersson har inom Ljud.
Anker Rave PartyCast - Svart

Ljud från Anker

Här har vi samlat Ljud från Anker.
Bose Home Speaker 500 - Svart

Ljud från Bose

Missa inga bra priser på Ljud från Bose.
Marshall Acton III - Svart

Ljud från Marshall

Utforska allt inom Ljud från Marshall.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023