Sidan innehåller annonslänkar

Andersson PYB-3100

Jämför produkt Andersson PYB-3100 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Andersson PYB-3100 i kategorin Ljud här hos oss.

Produktinformation

Mic-in uttagJusterbar RGB belysningUpp till 9 timmars aktiv batteritidPortabel med lyfthandtagParkoppla med fler PYV-3100 enheterHögtalaren är utrustad med två 6.5-tums subwoofers som ger en imponerande och fyllig bas, tillsammans med två 1-tums tweeters som skapar en komplett ljudbild. Oavsett om du är utomhus eller inomhus kommer du att uppleva enastående ljudkvalitet.Denna högtalare erbjuder möjligheten att ansluta två mikrofoner, vilket gör den perfekt för evenemang eller presentationer där tal är involverat.

Dessutom kan du använda mikrofonen för att spela in ljud och sedan spela upp det igen*.Inspelningsfunktionen är tillgänglig endast i USB/TF-kort-lägen, där filerna sparas på antingen ett USB-minne eller ett TF-kort.Du kan enkelt ansluta högtalaren till din mobil eller dator via Bluetooth och skapa en trådlös ljudupplevelse. Dessutom kan du koppla ihop flera PYB-3100 högtalare för att förstärka ljudet och fylla rummet med musik.Med ett enkelt knapptryck kan du också ändra färgerna på de inbyggda LED-lamporna i högtalaren.

Du har totalt sju färger att välja mellan röd, lila, rosa, vit, blå, gul och grön. Det ger en extra visuell dimension till din musikupplevelse.Dessutom är denna högtalare portabel och har en batteritid på upp till 9 timmar.

Ljud från andra varumärken

Upp till 29% rabatt
Philips Multiroom högtalare TAW6505 / Ambilight / DTS Play-Fi / AirPlay 2 / 80W

Ljud från Philips

Här har vi samlat Ljud från Philips.
JBL PARTYBOX310

Ljud från JBL

Visa produkter inom Ljud från JBL.
Andersson PYB-3100

Ljud från Andersson

Se vad Andersson har inom Ljud.
Anker Rave PartyCast - Svart

Ljud från Anker

Här har vi samlat Ljud från Anker.
Bose Home Speaker 500 - Svart

Ljud från Bose

Missa inga bra priser på Ljud från Bose.
Marshall Acton III - Svart

Ljud från Marshall

Utforska allt inom Ljud från Marshall.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023