Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Technic Monster Jam Dragon 42149

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 42149Barn från 7 år som älskar Monster Jam™ har massor att upptäcka med pull back-leksaken LEGO Technic Monster Jam™ Dragon™ (42149), med grymma drakdetaljer som taggar och horn. Med denna truckmodell, som har realistisk grafik och färger, kan barn återskapa favoritscener från Monster Jam-arenan.En 2-i-1-leksak för ännu mer lekNär barn är redo för något nytt kan de bygga om denna 2-i-1-modell av en Monster Jam-truck till en krokodilbuggy.

Med pull back-funktionen kan barn tävla med sin monstertruck och återskapa trick som de sett i den riktiga Monster Jam-arenan.En fantastisk introduktion till teknikens världLEGO Technic byggbara modeller har verklighetstrogna rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt. Var redo för ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där barn kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Monstertruckpresent – Barn kan bygga och tävla med leksaksbilen LEGO Technic Monster Jam™ Dragon™ (42149), en 2-i-1-leksak med pull back-funktion som ger dem timmar av lek Utformat för rollek – Barn använder pull back-funktionen för att skicka iväg bilen i full fart innan de återskapar coola monstertruckhopp och trick 2-i-1-leksak – När barn är redo för en ny utmaning, kan de bygga om modellen till en krokodilbuggy med pull back-funktion Dragon™ grafik – Barn kan dekorera sin Monster Jam™ truck med klistermärken som återskapar designen hos den riktiga Monster Jam-trucken För barn från 7 år – En fantastisk introduktion till byggande och teknik för unga Monster Jam™ fans. Blir en perfekt födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till monstertruckfantaster Lagom stor för lek – Monster Jam™ truckmodellen är 12 cm hög, 19 cm lång och 11 cm bred En hjälpande hand – Upptäck intuitiva bygginstruktioner i appen LEGO Builder, där barn kan zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och spara set medan de utvecklar nya färdigheter En introduktion till teknikens värld – LEGO Technic byggset innehåller modeller med realistiska rörelser och mekanismer som introducerar unga LEGO byggare till teknikens värld Hög kvalitet – LEGO Technic delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika säkert varje gång Säkerheten först – LEGO Technic delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att se till att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024