LEGO Super Mario Luigi’s Mansion labb & Poltergust – Expansionsset 71397

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lägg till spökjaktsskoj till LEGO Super Mario världen med Luigi’s Mansion labb & Poltergust – Expansionsset (71397). Denna coola present för trendsättande barn från 6 år innehåller en Poltergust till LEGO Luigi (figur ingår inte) med ett normalt munstycke eller en Strobulb, plus en startplatta och en labbmaskin som lämnar ut digitala mynt.

Tryck på knappen för att aktivera Poltergusten och besegra den fientliga Gold Ghost-figuren. (Observera startbana 71387 eller 71360 krävs för en interaktiv spelupplevelse.)Möt professornSetet innehåller även en LEGO figur av Professor E.

Gadd, byggbara gift- och motgiftsbrygder och en verktygslåda. Hitta bygginstruktioner, plus inspiration till roliga och kreativa sätt att bygga och spela, i appen LEGO Super Mario.Spela tillsammansSamlarsetet Luigi’s Mansion erbjuder gåtlösande spel med LEGO Luigi som hjälte.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024