Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Super Heroes Rocket i robotrustning 76243

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fans av Marvel Studios Guardians of the Galaxy från 6 år kommer att älska LEGO Marvel Rocket i robotrustning (76243). Den superstora figuren sätter Marvels skjutgalna tvättbjörn i cockpiten på sin egen mäktiga stridsmaskin.Helt ledad robotfigur med Rocket RaccoonLEGO minifiguren Rocket passar i den öppningsbara cockpiten på den superstora Rocketroboten, som håller ett enormt, 6-knoppsskjutvapen i ena handen.

Robotens rörliga armar, ben och fingrar gör att den kan placeras och ställas i position för oändliga lek- och uppvisningsmöjligheter. Det finns även ett mindre vapen som Rocket kan använda när han inte sitter i roboten.

Ännu mer digitalt skoj finns i appen LEGO Builder, med intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera sin modell medan de bygger. Stridsrobot med Rocket Raccoon – Den stora LEGO Marvel Rocket i robotrustning (76243) är en actionfylld överraskning för fans av Marvel Studios filmer med Guardians of the Galaxy Ikonisk Marvelkaraktär – Innehåller minifiguren Rocket och en byggbar Rocketrobot med helt ledade armar, ben och fingrar, plus ett 6-knoppsskjutvapen Ledad för lek och uppvisning – Minifiguren Rocket kan sättas i den öppningsbara cockpiten på den helt ledade roboten, som enkelt kan justeras för oändliga actionmöjligheter Present till fans av Marvel – Denna handgripliga byggleksak med en Rocketrobot är en mångsidig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 6 år Ta med och lek – Denna bärbara figur är 11 cm hög, så barn kan ta med den vart de än går Interaktivt, digitalt byggande – I appen LEGO Builder finns intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera sin modell medan de bygger Obegränsade superhjältelekar – Det stora utbudet av LEGO Marvel byggleksaker är utformat för att ge barn oändliga fantasifulla bygg- och lekmöjligheter Garanterad kvalitet – LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång Testad säkerhet – LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024