Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Super Heroes Adventskalender 2023 76267

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Överraska Marvelfans från 7 år i jul med LEGO® Marvel Avengers adventskalender (76267). Allt det roliga börjar de 1 december och fortsätter långt efter att den sista luckan öppnats.24 Marvel Avengers gåvorGe en ung superhjälte en speciell start på julen med Marvel Avengers adventskalender.

Bakom var och en av de 24 luckorna finns en daglig gåva för barn att upptäcka under nedräkningen till jul. Kalendern innehåller 7 minifigurer – Okoye, Doctor Strange, Captain America, Spider Man, Wong, Iron Man och Black Widow – plus minibyggen och tillbehör som barn kommer att känna igen från Marvel Cinematic Universe, däribland en mini-quinjet och Hydra Train.

När den stora dagen närmar sig kan barn kombinera gåvorna och skapa oändligt fantasifulla superhjälteäventyr. 24 gåvor för unga superhjältar – Bakom varje lucka i LEGO® Marvel Avengers adventskalender (76267) finns en gåva som kickstartar ett nytt äventyr Överraskningar från Marvelfilmer – Bland gåvorna finns minifigurer av Okoye, Doctor Strange, Captain America, Spider-Man, Wong, Iron Man och Black Widow, plus minibyggen och tillbehör Minimodeller – Bland de byggbara lekmodellerna finns ett quinjet, jetpack, ishockeyutrustning, Hydra Train och massor av andra saker inspirerade av Marvel Cinematic Universe Oändligt mångsidigt – När den stora dagen närmar sig kan barn kombinera de olika gåvorna för att återskapa favoritscener eller hitta på egna Marveläventyr Julklapp för barn – Denna Marvel Avengers adventskalender, som har 24 luckor med överraskningar, kommer att inspirera unga superhjältar från 7 år till fantasifulla lekar som varar i månader Kan kombineras med andra LEGO® set – Gåvorna i kalendern kan enkelt kombineras med andra set i det stora utbudet av LEGO Marvel byggleksaker Garanterad kvalitet – LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och lätta att bygga med Garanterad säkerhet – LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024