LEGO Star Wars Republic Gunship Ultimate Collectors Series 75309

Beställ LEGO Star Wars Republic Gunship Ultimate Collectors Series 75309 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LEGO Star Wars Republic Gunship Ultimate Collectors Series 75309 inom kategorin LEGO.

Produktinformation

Väck minnen från det episka slaget om Geonosis i Star Wars The Clone Wars med bygg- och uppvisningsmodellen Republic Gunship (75309) från Ultimate Collector Series. De autentiska funktionerna hos ett LAAT-fordon (Low Altitude Assault Transport) återskapas vackert med LEGO® klossar, inklusive piloternas cockpitar, utfällbara, sfäriska kanontorn, 2 kanoner högst upp, superlånga vingar, öppningsbara sidor och baklucka, samt detaljerad interiör.LEGO fansens första valDenna fantastiska byggbara modell röstades fram av LEGO fans till att bli nästa set i Ultimate Collector Series.

Modellen har ett uppvisningsställ med informationsskylt, samt LEGO minifigurer i form av klontruppskommendör och Mace Windu. Steg-för-steg-instruktioner ingår så att du kan fördjupa dig i byggutmaningen och njuta av den roliga, kreativa processen.Imponerande presentDetta högkvalitativa set ingår i en samling LEGO Star Wars™ byggset för vuxna och blir en speciell present till dig själv, Star Wars entusiaster och passionerade LEGO fans.

Njut av kvalitetstid när du skapar den första Ultimate Collector Series-versionen någonsin av Republic Gunship (75309), precis som skeppen du såg i slaget om Geonosis i Star Wars The Clone Wars. Denna bygg- och uppvisningsmodell är fullspäckad med autentiska funktioner, inklusive 2 cockpitar, utfällbara, sfäriska kanontorn, 2 kanoner, superlånga vingar och öppningsbara sidor och baklucka.

Uppvisningsstället har en informationsskylt och plats för de 2 medföljande LEGO® Star Wars™ minifigurerna klontruppskommendör med strålpistol och Mace Windu med ljussabel. Detta Star Wars™ Republic Gunship röstades fram av LEGO® fans i en onlineomröstning som deras toppval att bli nästa set i Ultimate Collector Series (UCS).

Så, på er begäran, här är det! Detta högkvalitativa set erbjuder en fördjupande, givande byggutmaning och är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till dig själv, ett hängivet Star Wars™ fan eller en passionerad LEGO® entusiast Modellen är 33 cm hög, 68 cm lång och 74 cm bred inklusive stället.

Det här är en LEGO® Star Wars™ samlarmodell som du kommer att vilja fotografera och dela med andra. Detta byggset med 3 292 delar innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att även ett Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare kan ta sig an det avancerade bygget med självförtroendet på topp.

Det här LEGO® Star Wars™ setet för vuxna ingår i en samling byggset utformade för dig, den kräsna hobbyentusiasten som gillar handgripliga, kreativa gör-det-själv-projekt för att koppla av på din fritid. LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder, vilket innebär att de är hållbara, kompatibla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter