Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Star Wars R2D2 75308

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 75308Återupplev klassiska stunder från Star Wars™ när du bygger denna exceptionellt detaljerade LEGO® figur av droiden R2-D2. Den briljanta designen är ny för maj 2021 och fullspäckad med autentiska detaljer, som ett infällbart mittben, roterande huvud, öppningsbara och utfällbara framluckor, ett periskop som kan dras ut och vridas, och Luke Skywalkers ljussabel gömd i ett förvaringsutrymme i huvudet.

Bygg och visa upp Denna coola byggmodell innehåller ett byggbart visningsställ med en informationsskylt, LEGO droidfiguren R2-D2 och en exklusiv LEGO kloss för att fira Lucasfilms 50-årsjubileum, för att fullända denna grymma uppvisningsmodell för ditt hem eller kontor. Speciell gåva Ingår i en samling högkvalitativa LEGO Star Wars byggset för vuxna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024