Produktinformation

Transporteras till ökenplaneten Tatooine när du bygger den allra första LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector Series versionen av Luke Skywalkers Landspeeder (75341). Använd nya byggtekniker och specialtillverkade LEGO delar för att återskapa det ikoniska fordonet i intrikat detalj.

Från cockpitens vindruta till turbinmotorn, som saknar locket, har det här setet allt du kommer ihåg från Star Wars Nytt hopp.Bygg och visa uppDet byggbara fordonet är 49 cm långt och har ett visningsställ som återskapar svävareffekten. Setet kompletteras med en skylt som visar teknisk data för en X-34 Landspeeder och 2 LEGO minifigurer Luke Skywalker med ljussabel och elektrokikare, och C-3PO med en dekoration som är ny för maj 2022.En nostalgisk gåvaDetta LEGO Star Wars samlarset för vuxna blir en underbar present till dig själv, en annan Star Wars entusiast eller en erfaren LEGO byggare.

Setet har steg-för-steg-instruktioner så att du kan fördjupa dig och njuta av det komplexa bygget. Upptäck styrkan i din kreativa Kraft – Bygg och visa upp den allra första LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector Series versionen av Luke Skywalkers Landspeeder (75341) från Star Wars Nytt hopp 2 LEGO® minifigurer av ikoniska Star Wars™ karaktärer – Luke Skywalker med ljussabel och elektrokikare och C-3PO, plus en skylt som visar teknisk data för en X-34 Landspeeder Återskapa autentiska detaljer – Använd smarta byggtekniker för att skapa direkt igenkännbara detaljer, från cockpitens vindruta till turbinmotorn utan lock med synliga inre detaljer Visningsställ – Sätt Landspeedern i stället för att skapa svävareffekten Presentidé – Ge detta set med 1 890 delar i julklapp eller födelsedagspresent till dig själv eller till ett annat Star Wars™ fans, en erfaren LEGO® byggare eller någon som samlar på LEGO Star Wars UCS set Klossbyggt mästerverk – Detta byggbara Star Wars™ fordon är 10 cm högt, 49 cm långt och 30 cm brett Illustrerade instruktioner – Steg-för-steg-instruktioner ingår så att du kan ta dig tid och ta dig an denna komplexa och givande byggutmaning steg för steg Från en galax långt, långt borta till ditt vardagsrum – LEGO® Star Wars™ samlarset för vuxna är utformade för sådana som du, som gillar att koppla av med meditativa, kreativa och roliga gör-det-själv-projekt Hög kvalitet – LEGO® klossar och delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är lätta och säkra att sätta ihop för robusta byggen Testad säkerhet – LEGO® klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024