LEGO Star Wars 501st Clone Troopers Battle Pack 75345

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO 75345Unga kan leda sin egen enhet med klonsoldater i 501a legionen med detta LEGO Star Wars™ Battle Pack (75345) för barn från 6 år. Setet innehåller 4 LEGO minifigurer som är nya för januari 2023 – en officer, en klonspecialist och 2 tunga soldater i 501a legionen – var och en med ett vapen för actionlekar.

Setet innehåller även en byggbar AV-7 antifordonskanon med en kanon med fjädermekanism och plats för en LEGO minifigur. Denna populära byggleksak blir en cool present till barn, som låter dem återskapa actionscener från Star Wars The Clone Wars och ger dem ännu roligare lekmöjligheter i kombination med deras andra LEGO Star Wars set.Upptäck ett nytt sätt att byggaUpptäck appen LEGO Builder, med digitala instruktioner och visningsverktyg för att zooma och rotera som förstärker barns kreativa upplevelse och deras känsla av prestation.En galax full av skojLEGO Koncernen har skapat klossbyggda versioner av rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars världen sedan 1999.

Det finns massor av byggbara modeller för att inspirera fans i alla åldrar. Byggset för stridslekar – Med LEGO Star Wars™ 501st Clone Troopers Battle Pack (75345) kan barn bygga sin egen klonenhet och återskapa actionfyllda scener från Star Wars The Clone Wars 4 LEGO Star Wars™ minifigurer – En officer i 501a legionen med en strålpistol, en klonspecialist i 501a legionen med ett strålgevär och 2 tunga soldater i 501a legionen, var och en med ett strålvapen Klossbyggd AV-7 antifordonskanon – AV-7 har justerbara ben, en höjbar kanon, en kanon med fjädermekanism och plats för en LEGO minifigur Presentidé för Star Wars™ fans från 6 år – Ge denna byggleksak med 119 delar som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn som gillar Star Wars The Clone Wars och Star Wars The Bad Batch Bärbar lek – Kanontornet är 7 cm högt, 6 cm långt och 13 cm djupt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024