Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Minecraft Den övergivna byn 21190

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Minecraft® spelare kan uppleva all stridsaction och alla kreativa byggen från sitt favoritspel med det handgripliga setet LEGO® Minecraft Den övergivna byn (21190). Minecraft set med flera sektioner Detta mångsidiga set har 4 sektioner en zombiejägares hem med säng, ugn, stearinljus, arbetsbord, facklor och måltavla; en zombiebybos arbetsplats med masugn, lägereld, rustningsstativ och diamantrustning; en zombiebondes pumpaodling med kompost och facklor; ett övergivet hus med pumpor, tunnor, en stenskärare och en svart katt.

Spelarens uppdrag är att återta den övergivna byn från zombierna och bygga upp den på nytt i sin personliga stil, redo för nästa Minecraft äventyr.Strids- och byggaction för Minecraft® spelare – Barn behöver använda alla sina Minecraft kunskaper för att återta och bygga upp en läskig zombieby med setet LEGO® Minecraft Den övergivna byn (21190Lekset i 4 delar – Innehåller 2 zombier och en zombiejägare, en zombiejägares lägerplats, en zombiebybos verkstad, en zombiebondes pumpaodling, ett övergivet hus och massor av autentiska tillbehörOändligt kreativ lek – Spelare måste återta en läskig by från zombier och sedan bygga upp den i sin personliga stil, redo för fler Minecraft® äventyrGåva till barn – Ge Minecraft® spelare från 8 år denna handgripliga version av dataspelet i födelsedagspresent eller julklapp eller som överraskningMånga sätt att leka – Det övergivna huset är 8 cm högt, 14 cm brett och 10 cm djupt. De olika delarna kan enkelt byggas om och kombineras med andra set i sortimentetMinecraft® i verkliga livet – LEGO® Minecraft set låter barn njuta av dataspelet på ett nytt sätt, med mobs, scener och detaljer som väcks till liv genom handgriplig kreativitet med LEGO klossarGaranterad kvalitet – LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gångTestad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024